Raju ja räuskava stiili poolest tuntud kaunitar lasi nii mõnelgi korral, mil mingi olukord talle meeltmööda polnud, rusikatel käiku minna, kirjutab väljaanne Live.
"Olen inimene ja teen vigu. Täna tunnen ma nii mõnegi tehtu ja öeldu pärast häbi. Tunnistan samas, et olen neist õppinud."

"On olnud aegu, kus end peeglist väga raske vaadata olnud. Aastad 1998-2005 olid minu jaoks väga rusuvad. Tundsin, et vajan oma elus suurt muutust, kuid ei osanud midagi ette võtta."

Ehkki täna tulevad Cambelli suust üksnes kaunid ja mõistlikud sõnad, väitis alles mõni nädal tagasi üks limusiinijuht, et Naomi virutas ka talle obaduse. Modelli esindaja juhtunut kinnitama ei rutanud. Varsti tunnistaski autojuht, et oli olukorras ise süüdi ja reageeris üle.

"Olen endaga palju tööd teinud. Proovin teisi võrdväärselt kohelda ja vigadest õppida," kinnitab Naomi ja väidab, et täiesti muutunud naine.

"Olen täiskasvanuks saanud. Tahan nautida rahulikku elu. Olen pidutsenud ja lustinud, kuid nüüd on aeg hoogu maha võtta. Kahekümneselt tähtsaks peetud asjad ei näi täna pooltki nii olulistena."

Campbell, kelle elust pole kaarega mööda käinud ka alkohol ja mõnuained, tänab jumalat, et saab käesoleval aastal oma 40. sünnipäeva tähistada. "Ma ei uskunud, et nii kaua üldse elan."