Paljudele on noor neiu jäänud silma näitlejaoskustega lühifilmis "Kuidas ma talle ütlen, et olen rase?" ning seriaalis "Ohver". Lisaks näitlemisele proovib neiu kätt ka meigikunstnikuna ning on igati aktiivne spordi vallas. "Käin koolis, avastan oma annet ka meigikoolis, vahel eksin trennisaali ära, laulan kodus salaja, käin palju kinos, teatris ja rokkmuusika kontsertidel ning olen lihtsalt üks noor perenaine, kes kodus korda loob ja hoiab," lausub kaunitar Buduaarile.

Mis on aga Margreti ilu saladus? "Nii igav kui see vastus ka poleks, tuleb tunnistada, et head geenid hoiavad poole vaeva välimuse eest hoolitsemisel ära. Teen elementaarseid asju, mida kõik naised kauni välimuse nimel teevad, ei midagi ekstravagantset. Kõiksugused pikendused ja suurendused pole minu teema."

Olles Lauri Pedaja kallim, on Margret aru saanud, et tuleb olla kaval, tulemaks toime meedia tähelepanuga ning inimestega, kellele meeldib surkida teiste eraeludes. "Tuleb olla kaval, et uudishimulikud surkijad ja lipitsejad sinu elu muuta ei saaks. Me pole kedagi nii kaugele lasknud, et see kurnavaks võiks osutuda."