Head aega Krill!
Reedel on Eesti Kaasaegse Kunsti Muuseumis üks korralik ärasaatmine sellisele räpasele ja samas ligitõmbavale aktsioonile nagu Krill.
Viimane Krill on kohale meelitanud ühe aktiivsemaid tegelasi Hollandi elektroonilise muusika ruumist - Pete Concrete'i ning New York'i geniaalse elektroonilise muusika komponeeria & performance kunstniku - BlipVert'i.
Muusika ääremaadel hiilitakse traditsiooniliselt hommikutundideni. Lubatakse otse transiseisundisse toimetavaid interpretatsioone ja ka seda, et üritus ei sünni kunagi uuesti Grilli nime all.
Vaata lähemalt siit.

Stiilipuhas agressioon
Tapperis on toimumas tänuväärne aktiivsus nimega Rage Of Motion. Tegu on ettevõtmisega, mis loodud eelkõige selleks, et pakkuda külastajatele stiilipuhast kvaliteeti elusa muusika ja hea õhkkonna näol. Inimkeeli öelduna esitletakse kohaliku raskemuusika sõpradele teadlikult erinevate ürituste alla koondatud häid metal bände nii kodu- kui välismaalt.
Laupäeval toobki R.O.M.-i tegevus lavale rootslased Fatal If Swallowed ning nende kõrvale veel Aeon Aethereal'i ning Cantilena. Kes teab, see läheb.
Kes ei tea, uurib ja kuulab  siit.

Järva-Jaanipäev
Pikk nädalavahetus, soe ilm ja libeduseta teed ahvatlevad ringi sõitma. Kodumaise muusika austaja võiks laupäevased kevadtuuled suunata kindlasti Järva-Jaani kanti, kus toimub Järva-Jaani Kevadrock 2010.
Lavale astub meeletu muster bände, kes viljelevad igati erisugust muusikat. Nimekirjas ilutsevad näiteks agressiivne Mimicry, surma-metalliline Catafalc, õrn-räme Pöölöy Gläänz, muhe-humoorikas Orelipoiss, stonerlik Nevesis, triprock ehk Fliplike, grunge-nu-metal Intimate Flower ja nii edasi ja edasi... ja kõik see vaid kahekümneviieka eest!
Vaata lähemalt siit.

Saab kino, saab nalja...
Kuivavale mättale, meeldivatele jalutuskäikudele, linnulaulule ja värskele õhule pakuvad kultuur-tihedat vaheldust XII Eesti Filmi Päevad.
EFP tähendab, et tänulikule kinosõbrale näidatakse viimase aasta parimaid Eesti filme.
Lisaks põhiprogrammi nautimisele on võimalik osaleda Art Cafe's toimuvates vestlusringides, näha vanameistrite Jüri Järveti ja Ervin Abeli retrospektiivprogrammi, piiluda imetabaseid filmitudengitele paremaid palasid, osaleda töötubades, viia pisemad tegelased nukufilmiklassika seanssidele ning veeta hullumeelseid õhtuid eriüritustel (näiteks: Death by POP kills the easterbunny!).
Vaata lähemalt siit.

Värvilist nädalavahetust!