Kümne päeva jooksul oli kõigil võimalik saadetele nii kodulehekülje, e-kirja kui ka posti teel hääli anda. Kõige rohkem hääli kogus Venemaa ajaloost kõnelev saade “Müstiline Venemaa”, mille autor on David Vseviov.


"See saatesari ei räägi ainult Venemaast, vaid räägib inimestest. Saade on ka nendest inimestest, kes valitsevad ja elavad Eestis. Näiteks Kalinin, Trotski, Stalin - me võime mõelda, ohoo, kas pole mitte sarnaseid inimtüüpe siinsamas Eesti pinnal ringi käimas; kas nende mõttelaad ei tule tuttav ette? See on mu salajane mõte, miks ma seda saadet teen. Ajalugu teevad inimesed ja inimesed pole eriti muutunud. Ajalool on aga kalduvus korduda," ütles David Vseviov.


“Müstiline Venemaa” sai alguse veebruaris 1997. aastal. Saate kaasautor, toimetaja ja saatejuht oli kuni oma surmani (31. detsember 2003) Terje Soots.

Tns Emori andmetel kuulab "Müstilist Venemaad" iga nädal 80 000 inimest.
 
Teiseks lemmiksaateks valisid kuulajad Hendrik Relve “Kuula rändajat”, mida toimetab Haldi Normet-Saarna. Saatel on Emori andmeil 60 000 kuulajat nädalas. Kolmandaks hääletati Aarne Rannamäe ja Lauri Hussari juhitav "Rahva teenrid", mida kuulab iga nädal 90 000 inimest.
 
Kuulajate kümme lemmiksaadet aastal 2010, mille valimisest võttis osa üle tuhande inimese. Vaata, millised saated mahtusid veel esikümnesse:
 
TOP 10:

1. "Müstiline Venemaa"
2. "Kuula rändajat"
3. "Rahva teenrid"
4. "Ööülikool"
5. "Vikerhommik"
6. "Aja jälg kivis"
7. "Huvitaja"
8. "Reporteritund"
9. "Mnemoturniir"
10.-11. "Eesti lugu" ja "Uudis+" (võrdselt hääli)