Pilkase pimedusega löödud peol lubatakse elustada 1990-ndate house-muusika pidude hõng. See oli ajastu, kui elektrooniline muusika tegi oma võidukäiku kõikjal Eestis ning tolmused tehaseruumid olid alati uuest helist janunevast rahvast pungil.

Kui vahepeal on ajad oluliselt muutunud, juurde on tekkinud kalli sisekujundusega ööklubid, kuid sealne programm jäänud tihti ajale jalgu, siis värske sariüritus "Fromage Disco" parandab vea. Uus house-muusika õhtu on sündinud - vana hingega, kuid uues kastmes.

"Fromage Disco" avaürituse peaesinejaks on Suurbritannia ühe mainekama house-plaadifirma Reelgroove omanik, kõikjal üle kogu maailma esinenud DJ ja produtsent Greg Dorban. Temale sekundeerivad eksklusiivsete house-settidega muidu hip-hop ringkonnas tuntud, ansambli HU? üks eestvedajatest DJ Critikal ja valdavalt drum`n bass DJ`na tuntud Mark Slavin. Lisaks mängivad plaate DJ'd Widenski, Kyka ja Chris Mil.

Lisaks pimedusele teeb ürituse ainulaadseks ka alumisel baari korrusel paiknev, maailmakuulsast autosaatest "Top Gear" inspireeritud flaierite Cool Wall. Suur hulk kohalikke moekunstnikke, muusikuid, DJ'sid toovad endaga kaasa erinevaid vanu ja uuemaid, inetumaid ja ilusamaid flaiereid, mis paigutatakse koos Cool Wall'ile ning peo käigus sünnib Eesti flaierikunsti installatsioon. "Balou" ruumid dekoreerib antud õhtuks Marta Vaariku juhitav second-hand kauplus "Morš Shop".