Inglise DJ ja produtsent Ed Rush on mees, keda asjatundjad ilma igasuguse kahtluseta liigitavad d'n'b esiliigasse koos Goldie ja Roni Size'iga.
90ndate aastate keskpaiku arendas Ed Rush välja stiili tumedama alaliigi techstep, mis peatselt totaalselt vallutas aastateks inglise klubimaastiku.

Ed Rushist ja tema kuritööpartnerist Opticalist on Inglismaal saanud nimed, kellest räägitakse ka tavameedia väljaannetes ning tänaseks on paljud nendega seotud märksõnad muutunud drum'n'bassi maailmas mütoloogiliseks - nende plaadifirmasid teab iga asjast huvitatu ja sellised lood nagu "Pacman", "Bloodclart Artattack" ja "Medicine" on olnud ajastut defineerivateks lugudeks.

Ed Rushi kaliibriga DJ veedab praktiliselt kogu oma aasta "tuuril", mängides plaate inimestele üle kogu maailma. Nüüd on tema käimised jõudmas Eestisse, kuhu ta saabub otse Ameerikast.

Eestis on Ed Rush suurüritustel juba esinenud, aga nüüd saab talle esmakordselt kaasa elada õiges klubiõhkkonnas ehk Korteri ürituse "Sin City" raames. Soojendajatena astuvad üles ka Slammin ja ürituse resident-DJ'd S.I.N. ja Mander.

Korteri seltskond loosib heal meelel õigesti vastanud mälumängurite vahel välja 2x2 vabapääset.

Mälumäng lõpeb 9. aprillil kell 15.

Klubi Korter küsib: