Täna süüdistatakse armastatud lauljat ühele noormehele kehavigastuse tekitamises. Väidetavalt virutas oma palve pidutsejatele edastanud Voldemar korteriukse sellise pauguga kinni, et ühe külas olnud poisi sõrm jäi õnnetult selle vahele ning osa näpust tuli amputeerida.

"See kõik on väga muserdav, alandav, solvav. Ma ei tahaks sellest üldse rääkida," hingab Kuslap raskelt. "Väga muserdav on saada viis päeva pärast juhtunut selline hoop. Kuulsin õnnetusest alles eile uudistesaates. VIIS päeva pärast intsidenti!" ei suuda mees uskuda, miks talle alles praegu ja sel moel juhtunust teada anti. "See lugu on võimendatud, mind kasutatakse ära ja mulle püütakse kaela määrida midagi sellist, millega ma seotud pole."

Kuslapi arvates on majarahu rikkujatel alati õigust rohkem ja jääb ülegi. "Kaasajal ehitatud majad on tõelised pappmajad. Kõik on kuulda, mis naabrite juures ja kaugemalgi toimub. Ma ei taha sellest üldse rääkidagi," ütleb ta.

Voldemar rõhutab, et ta on alati väga seltskondlik ja lõbus inimene olnud ning igast kõvemast seinatagusest häälest ta numbrit ei tee. "Olen sõnatu. See on äärmiselt kahetsusväärne. Mõtlesin, et nendega on võimalik rääkida, kuid ei," räägib mees, et nüüd on tal piinlik end isegi rahva seas näidata.

"Olekski pidanud kohe politseisse pöörduma," usub ta tagantjärgi, et nii oleks võinud skandaal ausama ja rahulikuma lõpu saada.