Eks ole see lisaks muusikale ka bändimeest positiivne ja pisut boheemlik suhtumine, mis paneb rahva neid sedakombel armastama. Ei häirinud Mihkel Rauda katki läinud kitarririhm, peale esimest lugu sai ka helimees oma peapesu kätte, kuid lõpptulemusena kõik ikkagi sujus. Ning täiesti omaette liigast oli Hardi Volmer, kes sedapuhku oli lavakostüümiks pidžaamapükse meenutavad üles keeratud kottpüksid, lääpas talvesaapad ning Türgi suveniirsärgi. Tõeline kitš, kuid vanameistri seljas tundus see kõik perfektselt sobivat. Rahvale meeldis ning seda näitasid nad ka aktiivse kaasaelamisega.

Kontserdi avasid ning tõmbasid energiliselt ja karismaatiliselt käima Kosmikud. Nende tempokalt esitatud kava sisaldas endas enamuses uusi lugusid, kuid ei puudunud ka vanemad rahva lemmikud. Puna-sinine tuledemäng lisas kontserdile vaid vunki juurde ja lavalt saali kostev omandas erilise hõllanduse aura. Esimene üle pika talve toimunud kontsert andis märku, et bändis on kreatiivset energiat ja loomepauerit ka eesootavaks suveks küllaga.

Kokkuvõttes oli väga meeldiv kontsert, kus tuntud headuses bändid andsid lavalt inimestele just selle energialaengu, mida sinna oodatult otsima oli tuldud.