WorldBass on koduste plaadišamaanide poolt valmistatud eksootiline tripp, mille retseptist leiab muusikastiilid nagu bailefunk, afrotech, kuduro, jungle, dancehall, dubstep ja teised.
WorldBassist ei leia te ka isegi õhtuleheliku meelekindlusega otsides ja sobrades rasvaseid muusikastiile piiritlevaid jooni. Kõik stiilid on omavahel läbikasvanud nagu viigipuu juured Angkor Wati templist! Ja kogu selle möllu hoiab sünkroonis maailmamuusika bass. Sinu asi on oma poorid avada ning seda eksootilist kokteili endasse immitsedes tantsupõrand tihe hoida.

Esimese WorldBass'i ürituse erikülaliseks on South Rakkas Crew (Mad Decent, USA).
Kutsutagu nende stiili kuidas tahes: Toores Dancehall, häbitu pop, hipsterite electro, karm dubstep vms. Unusta ära! SRC on igal pool omadega kodus! Nemad on autorid kuulsatele tantsuhalli ridimitele nagu "Clappas", "Red Alert", "Bionic Ras" jne. Nad on remixinud nimesid nagu Beyonce, Kelis, Tricky, LMFAO jne. Lisaks on SRC koostööd teinud artistidega: Michael Jackson, M.I.A. Mr. Vegas, Elephant Man jne.
Lisaks veeretavad maailmabassi rasket kera Bert on Beats ja DJ Quest.

Kisub juba praegu Korterisse? Hoia müts veel hetke nagis, sest mälumängurite vahel loositakse soojasüdameliselt välja 2x2 vabapääset!

Mälumäng lõpeb reedel kell 12.

Korter ei palu muud, kui vastata järgnevale küsimusele: