Tüdruk rääkis Londonis toimunud kohtuistungil, et tutvus Tweediga klubis ning hirmus vahejuhtum leidis aset tüdruku kodus, kuhu Jack võttis kaasa ka oma sõbra Anthony Davise.

Tollal vaid 19aastane ohver meenutas, et Jack surus ta magamistoa nurka, suudles ja hakkas oma pükse maha lükkama. Sõber Anthony hoidis samal ajal ust kinni, et tüdruku sõbrad, kes ukse taga karjusid ja küsisid, kas kõik on korras, jaole ei saaks.

Seejärel hakkas oma pükse jalast võtma ka Anthony. "Nad katsusid mind ja küsisid, kas ma tahan kolmekat teha. Püüdsin samal ajal nende käsi oma kleidi alt eemale lükata. Jack hoidis mind kõvasti kinni ja lükkas mu aluspüksid alla."

Mõned hetked hiljem pääsesid tüdruku sõbrad siiski tuppa ja tal õnnestus põgeneda.

Kaks korda ühe õhtu jooksul vägistamise ohvriks langenud tüdruk tunnistas, et oli klubis tarbinud väikese koguse kokaiini, kuid purjus ta ei olnud.

Nii Tweed kui Davis eitavad kõike. Mehed väidavad, et seksuaalvahekord toimus ilma vägivallata ning üksmeelselt. Kohus jätkub.

Seksiorgiad Tweed`i majas

Juba neli kuud pärast Jacki abikaasa Goody surma süüdistati meest seksiorgitae pidamises. Väljaanne News of the World kirjutas, et Jack kutsus endale külla modellid Roxy Townsendi, Biannca Lake'i ja Sam Griersoni, kellega koos lustima asus.

Tüdrukute sõnul lähenes 22aastane Jack neile üsna agressiivselt ja konkreetselt. Samal ajal viibis hoones veel naisi ning Tweedi sõpru.

"Mulle tundus, et naised olid nende jaoks vaid lihatükid. Mehed hüüdsid üksteisele: "Kui sa temaga lõpetad, saad järgmisena teise naise". See oli solvav ja alandav," rääkis Roxy Townsend väljaandele. "Kui ütlesin, et ma ei taha seksida, siis aeti mind majast minema."

Naised tunnistavad siiski, et meestele sai tehtud väike striptiisishow. See oli nende sõnul maja kõige tagasihoidlikum ettevõtmine: igas toas oli seksivaid paarikesi ja mõnes voodis oli üheaegselt suisa kolm ja neli inimest. "Tundus, et sõbrad olidki Jacki juurde konkreetselt seksima tulnud," räägivad piigad.

Sam ja Jack tunnevad teineteist juba neli aastat. "Ma arvasin, et ta hoolib minust, kuid ta kutsus meid majja vaid ühe mõttega."

Jacki abikaasa Jade Goody suri 22. märtsil emakakaelavähki. Jack Tweediga elavad koos ka Jade'i kaks väikest poega.