"Üldine tendents on küll jah selline, et kuna laste turvalisuse tagamine on järjest jäigemalt normeeritud, neid täiskasvanute maailma ei lubata. Ent just keset elu ennast kasvavad väikesed mehed sujuvalt suurteks ja omandavad loomulikul teel elulised vilumused. Selle eeldus on, et väike inimene on hästi kasvatatud ja kuuletub headele tavadele," räägib eurovanaema ajakirjale Naised.

"Ma ei saa muuta kogu Euroopa sedalaadi suhtumisi, küll aga näitan isikliku eeskujuga, et laste olemasolu ja lähedalolekut ei pea kartma ega vältima."
Henri käitub nagu väike härrasmees. Ta on soliidselt riides, jälgib ja kuulab koosolekuid ja vanaema sõnavõtte asjaliku osavõtuga ning leiab taktitundeliselt vaheaegadel võimaluse end tühjaks joosta ja mürada. Näiteks proua Oviiri assistendi Tarmo Kurvesega möllates, nii et suures saginarohkes parlamendihoones seda peaaegu ei märgatagi.

"Ma piirdun poissmehena rõõmuga vaid korra kvartalis Eestis käimisega, et proua Oviiril oleks võimalikult sageli eelarvet oma pere juures käia," kinnitab assistent Tarmo. "Olen siin ainult Siiri kõrval ja tema päralt. Ma näeksin rõõmuga, et eestlased mõistaksid: me oleme siin teie nimel ja teie edenemise pärast."