VAATA PILTE SIIT!

Esimese korruse teenindav personal oli kokku pandud eranditult üliseksikat BonBon pesu kandvatest naistest ja teine korrus oli inspireeritud maailma kuulsaimast ööklubist Studio 54, kus teenindasid professionaalsed showbaarmenid ja kuldseks värvitud kelnerid.

Kui avaüritusel pidid üles astuma USA playmate’id Crystal Ellis ning piltilus Miss Amy Rose õhtujuhi rollis, siis tuhapilve tõttu nad Eestisse ei pääsenud. Sellest polnud aga hullu, sest külalisi köitis pesushow, kus astusid üles meie oma maarjamaa kaunimad neiud. Teiste hulgas ka eksmiss Laura Kõrgemäe, kes esialgu lubas, et teda uues klubis pesu väel ei näe. Nimelt kannab Laura CatHouse'is hoolt turundustegevuse eest.

Laura Kõrgemäe

Uut klubi oli uudistama tulnud ka paras hulk Eesti tuntud inimesi: Evelyn Sepp, Monica Tuvi, Marje Hanser, Lauri Laubre, printsessid jne.

Evelyn Sepp

Alumisel korrusel keerutas plaate DJ Defkut. Ülemisel korrusel vallutas plaadimasinad kuldse diskoklassikaga legendaarne vanameister Allan Roosileht. Õhtu live-esinemise eest vastutas kodustatud funky-kuningas James Werts.

CatHouse
CatHouse