Kaasvõistleja Agnes Taro sõnul on
Kristel selge näide sellest, et kui last lapsepõlves pidevalt maha teha, siis täiskasvanuna ei suuda ükski saavutus teda endasse täielikult uskuma panna.

"Mul on hea meel, et ta saates osales, kuna nägin kui palju ta enese varjatud omadustest teada sai, ta nägi, et keegi tunnustas teda ning tänu sellele ka endasse rohkem uskuma hakkas," räägib Agnes.

Tüdruku sõnul on see on koht, kus lapsevanemad saavad Kristeli näite põhjal järele mõelda. "Paljud mõtlevad, miks vanemad lasid oma lapsel end sinna lolliks tegema minna? Kuid sügavamalt mõelda, siis selle saate taga ei peitu ainult kohtingud, logelemine ja ilutsemine," ütleb Agnes, et nii Kristelikui ka teiste osalejate jaoks oli saatekogemus suur eneseavastus. "Oma tavaelu juures poleks sellise eneseleidmise juurde paljud meist ilmselt jõudnudki."

kristel

"Tegelikult oli saates väga palju varjatud külgi. Kui te tähele panete, siis võite veelgi leida huvitavaid aspekte, mis võivad teile endalegi kasuks tulla," lisab ta.

Agnes paneb lastevanematele südamele, et oma last peab nii tunnustama kui ka laskma tal teha omi valikuid, eriti täiskasvanuna.