Selle aasta teemaks on “Moeohver” ning korraldajad on võtnud nõuks käsitleda moeteemat läbi iroonilise ja humoorika vaatenurga, võttes kasutusele sellised märksõnad nagu Adibas, Gutši, Veršacci, šopahoolikud jne.

Kuna on täheldatud et moevooludest kramplik kinnihoidmine võib inimestes tekitada tervisekahjustusi ja püsiva iseloomuga psühholoogilist sõltuvust, on korraldajad peoõhtuks kohale kutsunud kompetentse konsiiliumi, mis koosneb arstidest, tuntud moeinimestest ja aktiivsetest ööelu tegelastest.

Konsiilumi ülesandeks on sünnipäevaliste hulgast tuvastada ja hinnata moesõltlasi ning nendele tekitatud moesõltuvuse kahjustuse astet. Kroonilistele haigetele manustatakse haiguse leevendamiseks BonBoni baarmenide poolt spetsiaalselt segatud ravijooke. Arstitähtedena väljastatakse spetsiaalsed saatekirjad, milledeks on Sparkling Grupi restoranide kinkekaardid.

Pidu jätkub kahel korrusel ning kroonilistele haigetele on avatud salauks taastusravikeskusesse Spirit, kus poputatakse neid šampusedieediga.

Õhtu peaesinejaks on ansambel Röövel Ööbik.