Bänd teeb hetkel proove kaks kuni kolm korda nädalas ning muuhulgas pööratakse suurt tähelepanu ka lavalisele liikumisele ja väljanägemisele.


Kui üldjuhul hakatakse Eesti eelvooru võidulugu hoolega lihvima ja paremaks tegema, siis Malcolm Lincoln lugu "Siren" suurt ei muuda. "Lugu jääb samaks Eesti laulu finaalis kõlanud variandiga. Laiv-esitus, liikumine ja lavaline väljanägemine saavad paremaks ja ilusamaks," lubab Robin. 

Eesti on saavutanud Eurovisionil nii häid kui halvemaid kohti. Milliste ootustega Malcolm Lincoln võistlustulle astub? "Ei oota mingit konkreetset kohta, tahaks oma asja vaid võimalikult hästi ära teha," lisas Juhkental, et kõige olulisem on endast maksimum anda. 

malcolm lincoln

Loodetavasti läheb poistel suurel laval hästi, sest neisse usub juba ka suur plaadifilrma Universal Music, kes bändiga artistilepingu sõlmis. 

Universal tutvus Malcolm Lincolni muusikaga juba eelmisel aastal, kuid reaalne huvi tekkis neil bändi vastu peale Eesti Laulu võitu.

Vaiko Epliku produtseeritud Malcolm Lincolni debüütalbum „Loaded With Zoul" ilmub mai lõpus. „Plaadile tuleb erinevat muusikat: elektroonilisi vana-kooli mõjudega träkke, kaasaegsemat elektromussi. Üldine kõlapilt on igaljuhul üsna erinev sellest "sireenist", mille järgi meid praegu tuntakse," kommenteeris Juhkental.

Esialgu ilmub album poelettidele Skandinaavias ja Baltikumis ning digitaalselt on see kättesaadav üle maailma.

Malcolm Lincoln astub Oslos üles 25. mail, mil toimub Eurovisioni esimene poolfinaal. Edu korral näeb neid ka finaalis, mis peetakse 29. mail.