Ühe lapse ema Christensen tunnistab, et talle meeldib väga süüa — naise päeva kuuluvad kolm suurt söögikorda. Ka oma treeningud on ta sättinud nii, et söögikordade vahel ei oleks aega vahepala järgi isu tunda. “Tegelikult alustasin regulaarsete treeningutega alles kolm aastat tagasi. Ning seda selleks, et saaksin edasi normaalselt süüa. Meie perekonnas on toidul oluline koht, me armastame süüa," räägib ta.

Hommikuks sööb ta putru suhkru, jogurti või meega ning seejärel ka omletti, kus sees kartulid, tomatid ja basiilik. Lõunaks on tal tavaliselt suur salat kana, juustu, kurgi, peedi ning rikkaliku kastmega.

Õhtul meeldib Helenale süüa liha või pastat. “Võiksin terve oma elu vaid pastat süüa,” rääkis ta ja lisas, et eelistab alati värskeid tooraineid, mida saab talupidajatelt otse osta.

Toitumis-spetsialist Amanda kommenteeris The Sunile, et paljud kõhnad inimesed on vormis seetõttu, et söövad tihedalt. “Üks võtmesõnu figuuri säilitamisel on süüa kolm korda päevas. Kui sööd korralikult ja palju nii hommikul, lõunal kui õhtul, ei teki toidukordade vahel ka näksimise isu. Christensen tarbib päevas umbes 2000 kalorit. Ning arvestades seda, et ta on väga aktiivne, pole ime, et ta nii heas vormis on."

Amanda jagab mõned kasulikud nipid, mida kaalu langetamisel jälgida:

1. Iga söögikorra ajal ei pea kõhtu nii täis sööma, et rohkem ei pahu. “Kui juhinduda 10pallisest skaalast, võiks söömise lõpetada umbes 6 või 7 juures. Pane poole pealt lihtsalt kahvel ja nuga lauale ja anna oma organismile aega harjuda. Peagi saad aru, et sa ei peagi taldrikut tühjaks sööma, sest sa ei vaja rohkem.”

2. Söö korrapäraselt kolm korda päevas. Tee kindel plaan, et teaksid kohe hommikul, mida ja millal sa sööd.

3. Kui tuleb soov midagi näksida, vali toitvad vahepalad nagu pähklid või jogurt. Need on proteiinirohked ja teevad kõhu kiiresti täis ning järgmise toidukorra ajal ei tunne sa suurt nälga ning sööd vähem.  

4. Jälgi neid reegleid ka nädalavahetustel. Loomulikult tuleb ette reise, kus süüakse pisut rohkem, kuid ära luba seda endale tavalistel nädalalõppudel.

5. Ära jälgi paaniliselt oma taldrikut ja ära keela endale midagi. Pidev enese piitsutamine teeb vaid karuteene ning ühel hetkel ahnitsed “salaja” kõikvõimalikke maiusi.

Hea lugeja, jaga meiega nippe, mis on Sind kaalu langetamisel/säilitamisel aidanud.