Nii suure kaliibriga üritusi ei ole Kallervo veel varem korraldanud, väiksemate pidude organiseerimisega tuleb tal tegeleda aga iganädalaselt.

"Lihtsalt nii praegu on - sa kas teed ise või istud kodus ja ei tee midagi. Mina eelistan ise teha," rääkis Kallervo Publikule, miks ta otsustas ReiuRocki tegema hakata.

Seda, et praegusel ajal on riskantne suurüritust korraldada, Kallervo ei arva. Ta usub, et kui korraldada hea üritus, küll siis ka inimesed kohale tulevad.

"Arvan, et praegu on täpselt õige aeg midagi uut turule tuua. Reiu Rocki mõte on teha festival Pärnu lähistel, mis jääks püsima aastateks ja muutuks kohalikuks tõmbenumbriks. Esimene kord on ikka raskem uut nime ja ideed inimesteni tuua ja eks lihtsamaks ei lähe ka järgmistel aastatel, kuna peab ju üle oma varju hüppama ning veel parema asja korraldama. Hetkel on riskid viidud miinimumini ning optimismi säilitades läheb loodetavasti kõik nii nagu planeeritud või veel paremini."

Kas aga Kallervo elukaaslane Piret ka festivali korraldamisel kaasa lööb?

"Piret aitab mind ja Reiu Rocki tiimi puhast heasüdmalikkusest. Ta on kõrvalt vaadanud juba kuid, kuidas me sebinud oleme ning on algusest peale kaasa rääkinud ja mõtteid vahetanud."