Maailma tervishoiuorganisatsiooni prognoosi kohaselt on 20 aasta pärast depressioon olulisim terviseprobleem. Ajakiri Naised uuris, kuidas Diana Klas on depressioonist jagu saanud.

Klas räägib, et tema ei häbene depressiooni puhul end välja elada. "Mina elan ennast vähemalt rohkem välja, lähen ja kurdan sõbrannale, emale. Lähen ka arstile, ei häbene abi otsida. Tean, et kõige hullem olukord on just siis, kui ei taha enam voodistki välja tulla."

Diana hakkab siis tavaliselt öösel sööma ja nii tõuseb kaal. "Olen võtnud antidepressante. Mõtlesin küll, et mis see rohi aitab, muret ta ju ära ei lahenda, aga vähemalt ei ole siis enam paanikat, rohud kaotavad hirmu."

Ta pihib: "Samas, kui olin laenudega raskustes, siis oli tunne, et äkki keegi tuleb ja tapab ära. Loomulikult ei tapa sind keegi ära ja ma olen saanud alati oma laenud makstud. Viimane kord tuli õnneks mu isa appi."

"Nüüd, kui tegelen oma uue tööga, lapsed on juba puberteedieast väljas ja näen inimesi veel raskemates olukordades, siis saan aru, et olen väga õnnelik inimene."