“Noored tunnevad sealt iseend ära, lapsevanemad saavad oma järeltulijate kasvatamiseks nii mõndagi kasulikku ja väikesed lapsed vaatavad vaimustusega, et nii need suured siis elavad,” loetleb Lauri põhjuseid, miks seriaal inimesi huvitab.

Pedaja meelest sarnaneb sarja süžee ka päriselule. “Kuid mõned asjad on siiski natuke üle paisutatud ka, muidu oleks ju igav,” räägib ta ja lisab, et noored elavadki üldjuhul tormiliselt ja mõtlematult. “Kui adrenaliin kukub, peab ju kohe mingi uue jama tekitama, siis on jälle põnev. Life sucks, love hurts — nii ta ju käib."

Ühikaelu juuksurina töötav Pedaja ise elanud pole, ning ühiselamusse küllagi on sattunud ta vaid korra. "Paar aastat tagasi käisin sõbral külas. Jõime õlut ja läksime peole. Õlu käib ju ikka ringi." Ta lisab, et selle eest on ta elanud nn kommuuni-elu, ehk siis sõpradega koos korterit üürinud. "Seda elu võiks sarjas nähtuga võrrelda küll," arvab ta.

"Ühikarottide" jätkumine pole veel kindel

Sarjale on tehtud suhtlusvõrgustikus Facebook ka fännileht, mis on kogunud juba üle 6300 fänni. Foorumites avaldatakse soovi et, sarja tootmist uuel hooajal jätkatakse ning sarjale eetriaega juurde antaks. Noored soovivad, et "Ühikarotid" võiksid eetris olla vähemalt kaks korda nädalas. 

Kanal 2 aga hetkel veel sügisesi plaane ei paljasta ning hetkel pole veel teada, kas sarja tootmist jätkatakse või mitte. "Sügisest on veel vara rääkida," oli kanali avalike suhete juhi Heili Klandorfi vastus.