Albumilt leiab kaheksa kaasaegses urban-pop stiilis tantsulist lugu. Suurema osa plaadimaterjalist on kirjutanud produtsent Sven Lõhmus, kuid sealt leiab ka energilise cover-versiooni omaaegsest The Bangles'i hitist "Walk like an Egyptian".

Eelmisel nädalal jõudis raadiojaamadesse ka Getteri teine retrostiilis singel "Grammofon", milles kasutatakse palju 80ndate tantsumuusikast tuntud heliefekte.

KUULA LUGU:

"Parim Päev" esitlustuuri raames toimub kümme kontserti suuremates kaubanduskeskustes üle Eesti. Tuuri jaoks ehitatakse spetsiaalne rularamp, mida Getter koos tantsijatega kasutab esinemislavana. Koostöös Eesti Tänavaspordi Liiduga teevad lava peal trikke rulatajad ning peale esinemist on kõikidel rulahuvilistel võimalik ka enda oskusi demonstreerida.

Esimesed kontserdid toimuvad juba sel nädalal: reedel Kristiine keskuses (17.00), laupäeval Rakvere Põhjakeskuses (14.00), pühapäeval Rocca al Mare kaubanduskeskuses (14.00).

Getteri debüütalbum on EP-formaadis ning tähendab lühialbumit. Tänu oma tagasihoidlikule pikkusele, mis tavajuhul piirdub 5-8 looga, on võimalik albumit müüa nii füüsiliselt kui ka digitaalselt soodsamalt kui tavapikkuses albumit.