... pruudi vanemad abiellusid täpselt sama stsenaariumi järgi ja täpselt 34 aastat tagasi, 19. juunil 1976.

... Silvia Renate Sommerlath oli toona 32 aastane — täpselt sama vana kui täna tema tütar, kroonprintsess Victoria.

... 34 aastat tagasi kuninganna Silvia auks kirjutatud laulu on tänagi Stockholmis valjuhäälselt lauldud. See on ABBA hitt "Dancing Queen" ja nii kanti see lugu esmakordselt ette:

... Victoria ja Danieli laulatuse jaoks on kirjutatud spetsiaalne laul lihtsast ja kõike võitvast armastusest. Loo esitavad kroonprintsessi soovil Agnes Carlsson ja Björn Skifs. Laulu heliloojaks on Jörgen Elofsson, kes on laule kirjutanud mh Celine Dionile.

... rootslaste jaoks on tänane laulatus unikaalne ennekõike seepärast, et selle pulma pruut on esimene Rootsi naissoost troonipärija. Kunagi saab temast ajaloo neljas valitsejanna - Victoria I.

... esmakordselt on kuninglikust soost tüdrukul võimalus teha oma poisist, kuningriigi alamast, prints ning üle väga pika aja on nii pruut kui ka peig mõlemad läbinisti rootslased.

... tseremoonia toimub Stockholmi Suurkirikus, mis on traditsiooniliselt olnud Rootsi kuningate kroonimise ja kuningaperekonna liikmete abiellumise paik. Siin on ristitud ka tänane pruut.

... rootslased usuvad, et iga kulutatud (Rootsi) krooni kohta 20- miljonilisest pulmaeelarvest tuleb läbi suveniiride jmt 100 krooni tagasi.

... kooliõpikutes kõneldakse kuldsest Rootsi ajast, kuningas Gustav II Adolfi korraldusel avati Tartu Ülikool.

... 1990ndatel tegid Eesti rojalistid pakkumise tänase pruudi vennale, Rootsi prints Carl Philipile, kes ettepaneku eest rõõmsalt tänades selle siiski paraku tagasi lükkas.

... vana pärimuse järgi ehitati just 1180.a. Sigtuna linna põletanud eesti viikingite kaitseks Mälari suudmele lukk, millest aja jooksul kujunes Stockholmi linn.