Mandre sõnul oli Inga täis tõelist eufooriat saada striptiisitariks ning tööpakkumine populaarsesse Põhja-Kreekas asuvasse klubisse Babydolls näis naisele tõelise unistuste tööna. "Ma ei mäleta nii innukat tööle ihkajat kui seda on Inga Kallberg," räägib mees Publikule.

"Mõni päev enne lennuki väljumist ütles ta, et ei saa minna. Kui küsisin, mis juba ostetud lennupiletitest saab, vastas Inga, et teda ei huvita. Täna väidab ta põhjuseks, miks ta Kreekasse striptiistariks ei läinud, hoopis muud. Mul on aga olemas Inga saadetud kiri, kus ta ütleb, et vanaisa ei luba tal nimetatud tööle asuda," jätkab Mandre.

Kauni naise sõnul jättis firma Eurostrip talle poole rääkimata. "Olin sõbranna käest kuulnud, et elu on Kreekas kallis, klubi teenistusest ei jätku ning tegelema tuleb hakata veel ühe tööga. Ma ei ole sellest tõesti huvitatud," ütles Inga Kroonikale antud intervjuus.

Indreku sõnul on pole sellised jutud tõesed. "Kontrollin ja käin isiklikult kõik klubid läbi. Meie tantsutreenerid, kes tüdrukuid õpetavad, on ise nendes klubides töötanud. Seega teavad ka nemad tausta rääkida ja infot jagada. Jutud, et peab osutama ka lisateenuseid, on seega täiesti alusetud."

Mandre sõnul olid Ingast huvitatud nii mõnedki klubid. "Tegu on ju kahtlemata atraktiivse naisega ja pakkumisi tehti talle päris mitmeid. Koht, kuhu Inga tantsima pidi minema, asub Põhja-Kreekas ülikonservatiivses väikelinnas. Võib-olla just selle tagasihoidlikkus Kallbergi eemale peletaski?"

Eurostripi juhti ärritab hetkel kõige rohkem see, et Kallberg räägib tema agentuurist jutte, just nagu peaks naine raisku läinud lennupiletid tööga tagasi teenima. "Ta peab 10 040 meile tagasi maksma ja olemegi asjaga ühelpool. Detsembris 2009 sai Inga Kallberg Eurostrip agentuurilt kätte väljastusteatega kirja, milles me teatasime, et oleme peatanud tema esindamise ja talle esinemislepingute otsimise. Selle fakti valguses on Inga jutt, et me justkui nõudvat, et ta võla striptsiigia tasa teeniks, täiesti absurdne väljamõeldis. Sellise strippariga nagu Inga ei soovi me kindlasti tööalaselt tegemist teha. Aga nagu tänasest Publiku kommentaaridest lugeda võis, töötab Inga samas valdkonnas edasi, väidetavalt stripiklubis Score. Ju siis Eestis on kaadrivaliku osas klubide latt veidi madalamal. Meie partnerklubides Euroopas Inga Kallberg enam kindlasti kunagi tööd ei leia."