Reeglina pannakse rider ehk artisti nõudmised korraldajale kirja managementi poolt, kuid Mika kirjutas selle “omas stiilis” kokku ise. Naljaks “novell” nagu ta seda ise nimetab, sisaldab paarikümnel lehel artisti ja tema saatjaskonna soove Tallinnas viibimise ajaks.

Carmen Catering, kes Mikat Eestis viibimise ajal toitlustab kirjeldab, et artist soovib “tõeliselt kleepuvaid ja ülimagusaid desserte, mis on kaetud rohke šokolaadikreemiga”. Samuti ootab Mika ka kohaliku köögi üllatusi, sest “kui me tahaksime hamburgere ja friikaid iga õhtu, istuksime oma kodudes ning teil tuleks rahvas hoopis meie juurde tuua,” kirjutab laulja.

Naljamees Mika kirjeldab, et soovib oma Eestis viibimise ajaks “piisavalt suurt autot, kuhu mahuks ära minu pere ja suur kõrvits”. Interneti kohta ütleb artisti, et see “peab olema piisavalt kiire, sest kuidas muidu saan ma shopata E-Bays?”

Et Mika saaks teha rahvusvahelisi kõnesid maailma eri kohtadesse, nõuab ta just nimelt helerohelist telefoni ning suure puhtusearmastajana paneb korraldajale südamele, et “nagu kõik teised planeedil Maa, tahab temagi ennast pesta, seega vajan väga-väga puhast duširuumi”.

Mika esineb Eestis juba 3. augustil. Tallinna Lauluväljakul toimuvat kontserti soojendab kohalik lauljatar Lenna Kuurmaa.