Naisteleht kirjutab, et Katrin Sangla poja Roberti sünnist on möödas neli ja pool kuud. Väikelapse ema on jälle rõõmus ja õnnelik, kuid vaid kuu tagasi oli kõik teisiti.

"Ma olin meeltesegaduses ja muudkui nutsin. Kahe esimese poja, Marcuse (20) ja Henryga (10) sain kohe aru, kes ma olen, missugused muutused lapsega mu ellu tulid ... Aga viimase lapsega vajusin depressiooni. See kestis kolm kuud. Ega ma ise sellest suurt midagi mäletagi ..." räägib Sangla avameelselt.

"Hormonaalsed muutused kehas toimuvad nii järsku, et sinu meeled ei tule sellega toime. Ma tajusin ümbritsevat reaalsust nagu läbi kõverpeegli. Näiteks tean nüüd, et rinnast ei kao piim kunagi ära - aga veel paar kuud tagasi ei teadnud sellest midagi ja olin pidevas paanikas, kas mu laps saab ikka piisavalt süüa."

Otsige abi!

Katrin püüab olukorda kirjeldada: "Maailma ei eksisteeri selles seisundis üldse. Oled seal mustas augus üksi, koos oma hirmude ja valudega."

Abi ja nõu sai ta lõpuks hoopis healt tuttavalt, kes tegeleb hingamisteraapiaga. "Tema tõi mind maa peale tagasi," on Sangla tänulik.

Evelin Ilvese ihumeikarina tuntud Katrin usub, et tema kogemus oli vajalik selleks, et ta saaks Eesti naistele öelda: "Selliseid asj tuleb ette - tahame või mitte! Kui see teiega juhtub, siis otsige abi."