"Ma olen elus palju kontserte korraldanud ja teinekord jagub publikut ka mitte nii headele kontsertidele - aga see kontsert ongi lihtsalt nii hea," ütles Valmis Publikule. "See on suisa kuratlikult hea kontsert!"

Valmise sõnul ei tule eestlased Tättet kuulama ainult sellepärast, et on teada, et mees eemaldub Eestis mõneks ajaks ümbermaailmareisile ning mõnda aega kontserte ei anna.

"Kindlasti mõjutab ka reisile minek, aga tegelikult on siin palju kaasmõjusid. Ka teised esinejad, kellega koos lauldakse - kõik sobib omavahel nii hästi kokku. Laul "Tuulevaiksel ööl" on samuti inimeste seas väga hästi vastuvõetud, see on erinevate raadiote playlistis," kirjeldas Valmis ka laulu fenomeni.

Jaan Tätte hüvastijätureismööda Eestimaad pidi algselt kestma 29. juulist kuni 8. augustini. Jaan Tätte on oma kontserdituuri kohta ise öelnud: "Arvan teadvat, millised laulud inimestele rohkem korda on läinud ja neid kõiki saab ka kuulda. Laulan üksi, laulan koos oma bändi "Udupasunaga" ja laulan üle pika aja koos sõbra Marko Matverega. Ja mis mulle veel eriti rõõmu teeb - kaasa teevad minu lemmikud Liisi Koikson ja Maarja-Liis Ilus, kes laulavad mõned minu laulud ja minu lemmiklaulud nende endi repertuaarist. Krooniks on muidugi Marko ja Liisi esitatav "Tuulevaikne öö"”.