Leito selgitab Nelli Teatajas, mida sõna "tabloid" tähendab: "Tava-eestlase jaoks kollast ajakirjandust.
Eestis on selleks Õhtuleht ja Nelli Teataja, ajakirjadest Kroonika, võib-olla ka Naisteleht. Vahe kvaliteet- ja tabloidajakirjanduse vahel on see, et esimese puhul on rõhk uudistel, analüüsil, uurival ajakirjandusel ja poliitikal.
Tabloid näeb maailma läbi lihtsa inimese probleemide ja silmade."

Mees hindab Nelli Teatajat eluliseks ja lõbusaks leheks. "Võrreldes igava Sirbiga on selle tegemine ja lugemine mõnusad."

Kuidas elas Nelli masu üle? "Loomulikult on masu ajal lehe väljaandmine raske. Raha, mille eest häid ideid realiseerida, on alailma vähe.
Samas tuleb tunnistada, et Nelli Teataja on raskele ajale väärikalt vastu pidanud: ajalehele on lisandunud kaks ajakirja.
Pihtimusajakiri Nelli Saatus on meie algatatud uus projekt, lemmikloomaajakirja Lemmik võtsime üle selle aasta algusest. Pärast masu ei tule mitte täpe ega pupu, vaid ansip ehk annab sipelda," usub Leito.

Eesti ajakirjanduse vanategijat on ka poliitikasse kutsutud. "On, aga ma pole läinud. Küll aga jälgin huviga mänge Eesti poliitilisel maastikul."

"Olen jäänud oma liistude juurde ja kirjastan, mida oskan, ehk siis raamatuid, ajakirju ja ajalehte. Kinnisvaraärisse või muudesse ärivaldkondadesse pole läinud. Tõsi küll, vahepeal murdsin oma lubadust palgatöö mittetegemise suhtes ja töötasin kuus aastat Eesti Ajalehtede Liidus," tunnistab mees.

Hetkel on Leitol hoopis proosalisemad mured: "Tormid räsisid mu maakodu Miku talu, elekter kadus, katus sai kannatada... Hea, et mesilased alles jäid!"