Nagu mu onu ütles: "Ka minu ajal oli sellised popstaare." Jah, eks neid on ikka igal ajal olnud - loodus tühja kohta ei salli.

Mida arvate sellistest noortest, kes (minu arvates) oma annet väga õiges kohas ära kasutavad? Kas pole lahe vaadata oma eakaaslast laulmas laval, kohtumas kuulsustega või kirjutades autogramme kiljuvate neidude kodust kaasa krabatud paberitele?

Minule selline asi väga meeldib. Ma ei ütle, et ma oleks mingi Bieberi, Simpsoni või mõne muu noore popstaari fänn, aga sellist asja on tore vaadata. Väga lahe on võtta lahti Youtubest videod, kus Justin Bieber lahkelt naeratades autogramme jagab ning, nagu alati kaamerat märgates küsib: "Yo, whats up man?"

Mulle meeldib see, kui noored teevad midagi tarka, selle asemel, et istuda kusagil poenurga taga ning koni kimuda, mis neid nagunii varsti hauda viib. Ja kui ei viigi, siis lucky day. Ning suur respect neile muusikuile, nii Eestis kui ka välismaal, kes julgevad tegeleda noorte andekate inimestega. See on super ning tänuväärt töö nende poolt!

Avalda sel teemal oma arvamust kirjutades meile kasutades spetsiaalset Noorte hääle vormi või kirjutades meile noortehaal@delfi.ee ;)