24aastane multimiljonärist jalgpallur ütles, et tal on suva sellest, kas Coleen annab seksiskandaali pärast lahutuse sisse või mitte, vahendab Daily Mail.

Rooney, kes mängib täna Inglismaa koondises Šveitsi vastu, usub, et Coleen ja tema vanemad ei hakka meest kritiseerma, sest kogu naise perekond elab Wayne'i teenitud rahaga päris kenakest elu.

"Kui Coleen ei suuda seda taluda ja see on läbi, siis nii jääb. Tundub, et Wayne arvab, et võib ükskõik mida teha, sest Coleen ja tema perekond ei oleks ilma meheta midagi väärt," rääkis Wayne'i lähikondlane.

Coleen on arvatavasti poja Kaiga põgenenud oma vanemate juurde. Vanemate maja on Wayne'i ostetud.

Coleen on Wayne'ile pärast skandaali lahvatamist teatanud, et ei vaja enam meest. "Ma ei taha sind näha. Mine ja mängi oma jalgpalli," teatas naine petturist abikaasale.

Wayne'i armuke, eliitprostituut Jennifer Thompson rääkis, et jalgpallur ei üritanud kunagi nende suhet varjata. Thompson rääkis, et nad kohtusid viietärnihotellis ja pärast ühte kohtumist vaigistas Wayne ühe hotellitöötaja, makstes talle paki Marlboro eest üle 200 naela.

Kuulduste kohaselt ei plaani erinevalt teistest seksiskandaalidesse kistud Inglise jalgpallikoondislastest Rooney skandaali pärast kohtuteed ette võtta. 

Ühe paari sõbra sõnul oli Wayne ausalt tunnistanud, et lugu prostituudist ja temast vastab tõele. "Ta ei püüdnud end kuidagi välja vingerdada. Ta ütles vaid, et soovis, et see poleks kunagi juhtunud."

"Coleen on masenduses ja see masendus on muutunud vihaks. Ta pole meeleheitel jalgpalluri abikaasa, ta on iseseisev naine."