Uus saatejuht soovib, et tema eest eelkõige räägiksid saated ise, Treier lausus uudise kommentaariks Publikule lühidalt: "Tänan saate meeskonda usalduse eest, suhtun ettevõetud töösse täie pühendumusega."


Saate produtsent Piret Priisaar ütles muudatust selgitades: "Mul on väga kahju, et Vahur Kersna sellel sügishooajal saateid ei tee. Ta on üdini andekas ja tema saated on olnud võrratud. Aga elul on vahel teised plaanid."


"Hindan Märdi julgust vastu võtta see vastutus, tema kasuks räägib pikaaegne telekogemus, aga ka mitmekülgsus, kõrge motivatsioon. Olen meie uuele meeskonnaliikmele igati toeks, et saaksid valmida sisukad saated," rääkis Priisaar.

Uuel hooajal lahenevad vaatajate silme all mitmed müsteeriumid ning punkti saab ka üks lootusetuna tundunud lugu, mis algas juba aastajagu päevi tagasi saate tegijaile saabunud kirjast.

„Sind otsides“ põhineb Hollandis juba 20 aastat eetris olnud saatel „Lost Without a Trace“. Sarnast saadet on tehtud ka Rootsis, Taanis, Austraalias, Poolas ja Soomes.
 
Meid ümbritsevad lood kõnelevad inimeste soovist saada aru, kes nad on ja kust nad on tulnud. See omakorda aitab kujundada endast tervikpilti ning väga tihti annab lähedase inimese leidmine ka hingerahu. Saade „Sind otsides“ aitab leida aegade voolus kaduma läinud isa, ema, õde-venda - ükskõik, millist kallist inimest ükskõik, kust maailma otsast.