Tony de Trompetist ja Plastic G-st koosnev Una Bomba astub üles kavaga oma vanade põrandaaluste tantsuhittidega. Una Bomba andis välja kaks plaaditäit muusikat aastatel kui rock’n’roll-ansambel Röövel Ööbik viljeles arvutite ja sämpleritega valmistatud keevalist ja eksootilist segu house-, techno- ja drum’n’bass-muusikast.

Hullu peo-muusikat viljelev Nggr Cowboy asutati aastal 2001 Pelgulinna paneelmaja neljandal korrusel ja salapärane bänd tegi endale nime underground-muusika kogumikel ilmunud lugudega. Reedel, oma esimesel päris kontserdil astub trupp üles laiendatud koosseisus – lisaks tuumikule Bubba Jackson ja Jaffe West on laval Maikzombi (trummid), Valter (kitarr), Vaigla (bass) ja CD-del DJ Agulikabi.

Mutandi peasaalis annab kontserdi ka hiljuti laialivalgunud tantsupunk-grupi Stella staaride Lotte ja Katsi uus improvisatsiooniline weird shit tsirkus Sequoia.

Väliskülaliseks on Inglismaa noor ja tõusev bass-muusika andekus Asusu – tema mängib plaate Bassiruumis, kus tema ees ja taga mängivad tummist dubstepi ja bassi ka kodumaised kangelased L-OW, Andrevski&Ajukaja, STM&Esprit ning inglane Bassfuk.

Mutandi kolmas peosaal kannab silti Palat nr 1 ja seal kütavad tempo ning tunded üles hiljuti Jaan Tätte näolapikesega kaunistatud rulalaua välja andnud rulapargi Haigla liikmed – DJ Kris, Ats, Jan ja Erki. Samas saalis teeb indiemuusika kava ka Shmindie Nestor.

17. septembri ööseks “kolib” Mutant Disco koos kolme erineva muusikaga peotoaga Telliskivi Loomelinnaku peahoone neljandale korrusele. Peasaalis mängivad plaate ka peo residendid Rhythm Doctor, Raul Saaremets ja Siim Nestor.