Nüüd räägib LeAnn lõpuks avameelselt ajakirjale Shape sellest, miks ta oma endist abikaasat mehega, kes samuti sel ajal abielus oli, pettis.

"Ma mõistan, miks inimesed minus pettunud on, eriti, kui ma olen üles kasvanud nunnu tüdrukuna. Ma arvan, et igast suhtest on keeruline välja saada ja ma ei arva, et see, kuidas mina seda tegin, oli õige."

"Ma tunnen, et leian end alles nüüd. Ma olen alati olnud inimene, kes eelkõige teiste ja nende vajaduste ees hoolitseb. Möödunud aastal panin ma end esimest korda elus esikohale."

"Ma olen kindel, et osade inimeste arvates olin ma täiesti isekas, aga tõsi on see, et mõnikord pead sa oma elus isekas olema, et mõista, mis sind tõeliselt õnnelikuks teeb."

LaAnni ja Eddie vahel tekkis säde, kui nad koos 2008. aastal telefilmi "Northern Lights" tegid. LeAnn oli selleks ajaks olnud kuus aastat abielus Dean Sheremetifa, kellega ta 2009. aasta juulis lahku läks.

"Mu suhe Deaniga oli tore, kuid lõpuks ei olnud see meile kummalegi täit rahuldust pakkuv. Me abiellusime nii noorelt, mina olin 19 ja tema 21 ja kui me vanemaks saime, kasvasime me lahku."

Eddie oli seitse aastat abielus Brandi Glanville'iga, kellega tal on ka kaks last. Paar läks lahku 2009. aasta juulis.