Anne Veesaar iseloomustab Mare Petersoni Publikule järgmiselt: "Ta on etteaimamatu, teda pole võimalik lihtsalt teisiti mängida. Ta on aegajalt väiklane ja kiuslik, kuid ootamatutes situatsioonides on Mare suuremeelne ja mõistev. See kõik on väga naiselik."

Kui uurida, kas Anne on Mare käest midagi õppinud, hakkab näitleja naerma: "Mitte midagi. Ma olen Marest sisukam ja tõsiseltvõetavam inimene."

Allan on kõige armsam!

Ometi ütleb Anne, et kuigi Mare võib näida harakana, on tema jaoks perekond väga väärtuslik.

"Mare on Allanist lahutanud ja siis on nad jälle kokku kolinud. Kuigi Marel oli vahepeal see klaveriõpetaja, mida võib nimetada keskealise naise viimaseks tõmbluseks, sai lugu läbi. Ma usun, et tegelikult ei taha Mare mitte kunagi oma Allanist ilma jääda. Loodan, et stsenaristid loevad seda."

Anne ütleb, et tal on elus juhtunud aegajalt samu asju, mis Marel seriaalis. "Lahutasin oma abielu, olude sunnil õppisin selgeks autojuhtimise. Kui mina ostsin endale Lõuna-Eestisse maakodu, siis tegi seda ka Mare."

Vahel tahaks sarjast ära

"Ma ei tee saladust, et on olnud hetki, mil tahaksin sarjast hoopis minema. Tunnen, et aeg jääb kuidagi toppama. Seriaalis voolab aeg teisiti ja me räägime seal teemadest, mis on elus juba edasi läinud."

Oma ekraanipartneri Raivo E. Tamme kohta sõnab Anne soojalt: "Oleme väga head sõbrad. Kui lähen võttele, mõtlen ikka, kuidas tal läheb ja mida ta on vahepeal teinud. Hoolin ka väga tema pojast."