Olete oma võimsat sarnasust täheldanud sarja "Tuvikesed" peaosatäitjaga ehk selle õnnetu pereisast kingamüüjaga? Minu arust ilgemalt fain sarnasus.

Olen täheldanud. Seda on mõned teised ka teinud. Ootan kogu aeg, et mõni kingapood selle sarnasuse avastaks ja mulle rasvast reklaamilepingut pakuks.

Kas te juba ise sellest eneseimetlusest tüdinenud ei ole? Minul televaatajana on Teist küll väsimus peal. Võiks ju öelda, et "ära vaata, kui ei meeldi", aga mul on ainult 5 kanalit ja pooltes nendest näidatakse eneseimetlusega tegelevat hr. Randperet.

Nii hull see asi nüüd ka vast pole. Lohutada võin sind ka sellega, et olen päris paljudest pakkumistest teles esineda ära ütelnud ja katsunud eelistada just selliseid, kus oleks vähem enesekesksust ja rohkem võimalusi midagi endast teistele pakkuda.

Valdo, kui Te saaksite olla ühe päeva nähtamatu, mis Te siis teeksite?

Kuidagi ma seda kindlasti kasutaks ja naudiks, aga kuidas just, seda ei oskagi öelda. Lapsena unistasin küll sellest, mida kõike nähtamatuna teha saaks, aga praegu ei tule isegi see meelde, et mis ma siis teha tahtsin. Lepime parem nii kokku, et kui see päev läbi on, annan tagantjärele teada, et mida ma tegin.

Mida Teie meelest peaks tegema noor lauljaksihkaja Eestis käesoleval ajal? Missugused teed on läbilöömiseks, kui võimed on olemas? Jätame Talendi ja Superstaari välja.

Ma soovitaks just esmajärjekorras neid saateid, sest õnnestumise korral on need saated väga head stardikohad karjääri alustamiseks. Kui sinna ei taha/ei julge tulla, siis soovitaks kas leida või ise kirjutada üks väga hea laul ja sellega raadiojaamade kaudu end tutvustada. Häid lauljaid on Eestis
ja maailmas tunduvalt rohkem kui häid laule ja heliloojaid.

Kui palju muudatusi on kohalikul talendisaatel emaformaadi Got Talent kõrval teha lubatud? Missuguseid olulisi erinevusi esineb Eesti Talendi ülesehituses võrreldes brittide saatega Britain`s Got Talent?

Minu teada pole midagi eriti muudetud. Kuna TV3 ostis selle saate litsentsi, peavad nad väga täpselt järgima saate formaati. Ainus erinevus, mida mina olen täheldanud, on see, et Eesti saates ei sõida kohtunikud Rolls Roycega ukse ette. Ma võin muidugi mõnes pisiasjas siin eksida, kuna ma Briti saadet liiga palju pole jälginud.

Kui te peaksite ise saatest osa võtma, siis millega te üles astuksite?

Ma tooks oma koera kaasa ja teeks temaga paar trikki. Ta pole väga andekas, aga kuna saates pole ühtegi loomaga numbrit, oleks see kindlasti saatele kui sellisele ka kasulik.

Kuidas Sul aega jääb telega tegeleda? Sa oled ju ärimees?

Ma olen veel tegev ka poliitikas. Telega tegelemine pole üldse mingi probleem olnud, kuna kõik saated on siiani tehtud nädalavahetustel.

Kui palju Te ettevõtlusega tegelete? IBM pole kasumis olnud 4 aastat. Kuidas Teil IBM-ga läheb?

Ettevõtlusega tegelen selle kaudu, et olen investeerinud pisut raha erinevatesse valdkondadesse ja väärtpaberitesse. IBM-st tulin ära juba 1,5 aastat tagasi. IBM avaldab oma kasumi ja käibe ainult globaalselt ja kasumis on IBM olnud juba viimased 15 aastat kindlasti. Kaugemale ma lihtslt ei
mäleta.

Kuidas treeniksid Kaiat, et ta tippu jõuaks?

Jutt käib vist Kaia Kanepist. Mina teda ei treeniks, sest ma ei ole treener. Küll olen aga tean kuidas mõned maailma esikümnesse kuuluvad tennisistid treenivad ja seda mudelit soovitan kõigile, kes esikümnesse pürgivad. Kuna aga küsimus on esitatud Eesti Talendi saate raames, siis võin sellest
perspektiivist lähtudes öelda, et minu arvates on Kaia praegu tennist mängivatest naistest kõige andekam mitte ainult Eestis vaid kogu maailmas.