Pärast aastat Taanis elamist räägib Anna-Liisa
, et ta on sealse eluga enam-vähem harjunud.

"Tekkinud on oma sõpruskond, meelispaigad ja -tegevused. Sotsiaalse suhtluse planeerimine on nende üks tugevamaid külgi, samas kui mina eelistan pigem spontaansust," võrdleb Anna-Liisa taanlasi endaga.

"Aga üldiselt on Kopenhagenis küllalt lihtne hakkama saada - struktuurid ja süsteemid on selgelt määratletud ja taanlased armastavad reegleid ning peavad neist kinni. Lisaks selgetele süsteemidele on Kopenhagen ka väga ilus ja armas turvaline linn, kus kodutunne on kerge tekkima," lisab ta.

Anna-Liisa on võõrasse riiki kolides õppinud nii mõndagi uut peale koolitarkuste. "Kindlasti olen ma Taanis olles muutunud, kuna kolisin võõrasse riiki omamata ühtegi tutvust. Arvan, et olen muutunud iseseisvamaks ja kalkuleerivamaks."

"Ma arvan, et iga inimene muutub, kui ta oma mugavustsoonist välja astub, sestap soovitangi kõigil, kellel võimalust ja soovin, lühemat või pikemat aega välismaal elada. See avardab silmaringi, paneb märkama uusi aspekte ning kasvatab tolerantsust kõige teistsuguse suhtes," soovitab noor lauljatar.