Kuidas sündis idee hakata kirjutama naistele mõeldud seriaali?
"Unistuste agentuuri" idee sündis elust enesest. Meie ümber ja mis seal salata, eeskätt just meedias on palju naljakaid tegelasi, kes sellist lõbusat lugu kirjutama inspireerivad. Ei saa öelda, et ükski karakter oleks kellegi konkreetse inimese pealt maha kirjutatud, kuid kindlasti on hoolikal televaatajal äratundmisrõõmu palju.


Mille poolest erineb „Unistuste agentuur“ teistest kodumaistest sarjadest?
"Unistuste agentuur" on väga kireva pildikeelega telelavastus. Režhissöör Liina Paakspuu (filmi "Soovide puu" režissöör) on näinud palju hoolt ja vaeva, et ükski võttekoht ega võttel osalevad näitlejad igavad välja ei näeks. Sarja filmitakse kõrgekvaliteedilise kaameraga, millist teist ei ole ei Eestis ega ka teistes põhjamaades. Kõik need pingutused on selleks, et häid ja armastatud kodumaised näitlejaid toetaks ka tugev pildikeel. Kunstiosakond eesotsas Helen Lõhmusega annab endast parima, et näitlejatel oleks efektne välimus ja kaadrid võluksid televaatajat.


Milline on näitlejate meelolu võtteplatsil? Kuidas nemad „naistekas“ mängimisse suhtuvad?
On rõõm tõdeda, et nii mõnigi näitleja, kes varem pole telesarjade vastu huvi tundnud, on "Unistuste agentuuri" käsikirja lugedes oma jah-sõna öelnud ja soovinud eesti televaatajatele just selles sarjas endast parima anda. Võtteplatsil hoiavad nii meeskond kui ka näitlejad üleval kõrget loomingulist atmosfääri ja seda selleks, et TV3 vaatajad saaks veeta oma kodudes mõnusalt aega head ja lõbusat romantilist meelelahutust vaadates.