Milles te ennast andekaks peate?
Kindlasti oleksin ma edukas hajameelsuse võistlustel. 

Kas züriis istudes lähtud suuresti ka isiklikust sümpaatiast?
Ma püüan olla aus kohtunik ja anda omapoolse võimalikult objektiivse hinnangu. Pigem olen endale sümpaatsete etteastete puhul liiga kriitiliselt otsekohene ja toon välja need aspektid, mida oleks võimalik paremaks muuta. 

Kuidas õnnestub teil ühendada emadus ja missinduse pool ehk kena välja näha ja enda jaoks aega leida, millised on hea väljanägemise ilunipid, saladused?
Enda jaoks kulutatav aeg on luksus ja selle leidmine pole igapäevaselt võimalik. Esimese lapse kõrvalt avastasin nn südaöised ilurituaalid. Kui laps õhtul magama pandud, siis on väga lõõgastav lubada endale tass kuuma rohelist teed, mõnusas lavendilõhnalises mullivannis. Keha koorimine tavalise jämeda meresoolaga, naha ja juuste niisutamine oliivõliga, BodyShopi kooriv näomask. Sinna juurde kiire pediküür ja maniküür. Loomulikult tuleb arvestada, et beebi monitorist kostuv nutt tähendab šampooniste juustega magamistuppa jooksmist ja suurema lapse üllatavaid uniseid külastusi keset koorimisprotseduuri. Ööuni jääb paari tunni võrra lühemaks, kuid hommikul on kergem ja värskem enesetunne. Une saab korvata järgmisel õhtul(tel). 

Mis on teie plaanid järgmiseks 5 aastaks?
Suuremaid plaane hakkan tegema aasta pärast, kui teine laps läheb lasteaeda.

Kui palju sa kuu jooksul raha kulutad?
Ma ei kuluta niisama raha, vaid ostan ainult vajalikke teenuseid/kaupu, kui selleks tekib vajadus. Oskus on säästmises, mitte kulutamises.

Kas rikka mehega abiellumine vabastab liigsest ajutegevusest?
Minu abikaasal on fantastiliselt südamlik ja kokkuhoidev suguvõsa, siiralt abivalmid vennad ja imetoredad vanemad. Kahjuks leidub sellist rikkust vähe, kus perekondlik toetus ja hoolivus vabastab paljudest muremõtetest. 

Kui Te saaksite oma elus ühe sõrmenipsuga midagi muuta, siis mida Te muudaksite?
Ma ei muudaks oma elus mitte midagi. Tuleb osata nautida olevikku, meenutada ilusaid hetki minevikust ja unistada uskumatutest asjadest. Iga eksimus on vajalik õppetund. 

Mis on Teie arvates parim ilukirjanduslik teos?
Antoine de Saint –Exupèry Väike Prints. 

Kuidas Sa kogu aeg nii ilus ja särav oled?
Aitäh komplimendi eest. Sisemine rahulolu muudab iga inimese kauniks.

Kuidas Teist sai üks Eesti edukaimaid misse läbi aegade? Kas selleks tuli ka palju vaeva näha?
Aitäh komplimendi eest, see on teie arvamus. Kui arvestada, et Miss Estonia ja Miss Universumi võistluste finaalid toimusid kahe kuu sees, siis olid need pigem väga huvitavalt töökad kaks kevadkuud. Tunnistan siiralt, olles Miss Universumi võistlusi vaatamas käinud nii Hawail kui Mehhikos, et edukus sõltub mitmete asjade kokku langemisest ja seletamatust miskist.

Leian, et talendisaate kohtunikud peavad samuti talendikad olema. Mis on Teie talent, millega olete inimestele eeskujuks, kes saatesse pürgivad?
Kohtunikud ei pea olema kindla valdkonna talendid, vaid omama kogemusi võimalikult erinevates valdkonades ja oskama hinnata laval esitatavaid ekstravagantsusi. Ma püüan olla aus kohtunik.


Kas sul Kristiina oli ka Jõhvis lemmikuid? Kui jah, siis kes?
Kõige lahedam esineja oli Tamta, kelle etteaste sooritus oli täiesti vale , kuid ta sobis esinema lavale, temas oli midagi ekstravagantset ja ta jäi kõigile meelde. Mitu väga väga head etteastet, millest võivad saada saate favoriidid. 

Miks ma peaksin Talendisaadet vaatama?
Tegemist on väga professionaalse meeskonna poolt rahvusvahelise formaadi järgi toodetud maailma kuumima meelelahutussaatega, kus kõigil televaatajatel on võimalik televisiooni vahendusel kaasa elada oma andekate kaasmaalaste ebatavalistele sooritustele. Uskuge mind, Eestimaal leidub palju imekspandavate valdkonadega tegelevaid talendikaid inimesi.

Kas tunneksite end ebamugavalt, kui enam kui poolesajandi vanuste vanaemade-vanaisade tantsimise ajal teismelised saalis neid maha`kisavad`?
Ei ole oluline vanus ega etteaste, vaid see sõnuseletamutu karisma, mis paelub silmapilkselt nii publikut kui kohtunikke. Etteaste ei pea olema perfektne, kuid kõiki vaatajaid köitev. 

Kas teil on juba olemas mõni lemmik, keda te tahaksite selle saate võitjana näha? Kui jah, siis milline talent tal on või millega on see seotud?
Kes võidab saate, oleneb siiski televaatajast! Kohtuniku roll on leida üles need andekad inimesed, kelle vahel televaataja saab hääletada võitja. Püüan olla nii objektiivne kui võimalik ja anda enda hinnangu hetkel laval esitatavale numbrile. 

Mina tahaksin teada, kuidas saad läbi oma kolleegidega? Kollegide all pean silmas žürii liikmeid ning saatejuhte. Milline esineja on sinule enim hinge läinud ning mida sa üldse esinejas hindad? Kas ainult andekust või on ka muid tegureid?
Kohtunike koostöö sujub viperusteta ja hindamisel on tekkinud omavaheline keemia, kus igaüks seisab tuliselt oma arvamuse eest. Me saame suurepäraselt omavahel läbi, istudes kolmekesi koos nii stuudios laua taga kui kohvikus teed juues.

Valdo on väljapeetud dźentelmen igas olukorras.

Mihkel on väga intelligentne ja mõnus vestluskaaslane.

Ines on ääretult lihtne ja sümpaatne.

Taneliga oleme head sõbrad juba ammu.

Saate meeskond koosneb väga toredatest teineteist aitavatest ja hoolivatest kolleegidest. Ma loodan, et see kõik on näha ekraanil. 


Hinge on läinud väga mitmed esinejad, eriti kellele olen pidanud EI ütlema. Pärast esimest saate salvestuspäeva, kulus minul endal paar päeva oma sisemuse kogumiseks. Ma siiralt ei taha kellelegi halvasti öelda, kuid kohtunikuna pean julgema välja öelda oma sisemise arvamuse igas olukorras. Isegi kui see on halb. Isegi kui see teeb haiget esinejale. Ma loodan, et paljud osalejad võtavad õppust meie kommentaaridest ja neil jätkud trotsi jätkata treenimist tõestamaks, et meie, kohtunikud, eksisime.

Tere, kas te kunagi lehma olete lüpsnud?
Ma kardan suuri loomi (isegi hobuseid) ja loodan väga, et ma ei pea kunagi ise seda protseduuri sooritama.