Saagim lubas aidata

Esialgne võidujoovastus muutus aga Kerdol õige pea mureks - Soomes selgus, et riik ei maksa lotovõite võõra maa kodanikule.

Nii otsis Kerdo usaldusväärset soomlast, kelle nimele nimele 150 000-eurone võit vormistada.

Bravuuritar Anu Saagim ütles Publikule, et kuigi ta kahtleb selles, kas Kerdo Mölder üldse lotoga võitis, võib tema abikaasa Ristomatti Ratia võidu enda nimele vormistada. "Ta võib tuua pileti minu kätte või kui ta seda ei julge, võin ta oma abikaasaga kokku viia. Nad võivad käsikäes minna ja võidu ära vormistada ning mu mees ei võta temalt isegi mitte vahendustasu."

Korraldab suure peo

"Anu Saagimi abi oleksin kindlasti mõtlemata vastu võtnud, kui oleksin seda varem kuulnud ja soovin pakutud abi eest teda siiralt tänada. Aga eile registreeris minu hea sõbranna võidu ära ja võidusumma kantakse tema arvele 30 päeva jooksul," pajatab Mölder, kellest saab peagi kroonimiljonär.

"Olen alati arvanud, et skandaalses Anus peitub tegelikult väga hea ja hooliv inimene, eile ta seda ka tõestas, respekt talle," kiidab Mölder Saagimit.

"Minu võitu ei tasu aga skeptiliselt suhtuda, selle tõestamiseks on mul plaan korraldada ka võitu tähistav miljonipidu, kuhu kindlasti on kutsutud ka Anu Saagim."

Kerdo Mölder soovib tänada kõiki, kes talle võidu puhul õnne soovisid. "Mängige kõik lotot! Minu elus ei tule kindlasti mingeid suuri muudatusi. Tegelen edasi Respektiga, käin tööl ja õpin."