"Anna tulla" on Heraldi uue albumi ainus cover-lugu. Originaalis on tegu Eesti 80ndate aastate hevibändi Varaan kunagise hitiga. Cover-loo valmimisel lõid kaasa ka legendaarse Varaani liikmed - vokalist Eero Valdna ning kitarrist Tamur Marjasoo -, kelle panuse tõttu peaks lugu äratama nostalgilisi tundeid ning äratundmisrõõmu ka vanemates raskemuusika austajates.

Lugu ise on jäetud vanasse heasse hevi-võtmesse ning annab edasi sama riffilikku raskust veelgi jõulisemalt ning meloodilisemalt.
Ka nooremal raskemuusikapõlvkonnal on loost nii mõndagi leida, alustades madalamalt häälestatud kitarridest ja virtuoossest kitarrisoolost ning lõpetades lihast ja luust läbi lõikavatest vokaalinootidest lisandunud vürtsiga.
„Anna Tulla“ on salvestatud ning miksitud „Music Works“ stuudios Arne Holmi poolt, masterdatud „Studio Kuu“ stuudios Jaakko Viitalähde poolt ning on produtseeritud Arne Holmi ja Heraldi poolt.

KUULA LUGU:

Heraldi uus album „Γαῖα“ ilmub 2010 aasta sügisel. Plaadile tuleb 12 lugu, olles vana loominguga võrreldes dünaamilisem ja mitmekesisem.
Samuti on lüürika seekord vaid eestikeelne.

Bänd on samas jäänud truuks oma juurtele ning fännidele ja nii on muusikaline suund endiselt väikese thrashi- ja rocki-touch'iga heavy-metal. Albumile tuleb nii kiireid kui aeglasemaid lugusid, karmi thrashilikku andmist kui ka meloodilist metalit.

Bändi põhisõnum on prohvetlik kattes teemasid sellest maailmast teispoolsuseni: väeti inimene Looduse ürgse jõu vastu.
Herald alustas tegutsemist 2000. aastal ning sel aastal tähistab ansambel oma 10. sünnipäeva.

Herald on:
Sven Varkel – Vokaal
Egert Vandel – Kitarr
Tauno Nava – Kitarr
Jaan Liinat – Trumm
Mart Veski – Bass