Muusikali lavastab Ivo Eensalu, peaosatäitjat Dorothyt kehastab Marilyn Jurman, tema saatjat Plekkmeest Madis Milling ning hernehirmutist Kristo Ukanis. Lõvi osas astub üles Tõnu Kilgas. Muusikali kunstiline kujundaja on Marianne Kuurme, laulusõnad pani eesti keelde Leelo Tungal.

„Võlur Oz“ jutustab väikesest tüdrukust Dorothyst, kelle keeristorm kannab salapärasele Võlumaale, mille nimi on Oz. Siin saab ta endale heaks sõbraks rääkiva Hernehirmutise, koliseva Plekkmehe ja argpüksist Lõvi, kes kardab isegi oma varju. Koos asuvad nad teele Smaragdlinna, et leida üles Võlur Oz, kes peaks olema võimeline täitma kõik nende soovid – Dorothy igatseb tagasi koju, tema sõbrad aga soovivad endale inimlikke omadusi: tarka mõistust, hella südant ja vaprat hinge.

Oma seiklusrikkal teekonnal tuleb sõpradel kokku puutuda nii Hea kui ka Kurja Nõiaga, enne kui nad jõuavad soovitud eesmärgini. Kas kõikide soovid täituvad? Seda saab juba näha uues koguperemuusikalis “Võlur Oz”.

Muusikal esietendub Nokia Kontserdimajas 18. detsembril. Kavas on kaheksa etendust. Muusikali „Võlur Oz“ pileteid saab soetada Piletilevi ning Ticketpro müügipunktidest üle Eesti. Kuni oktoobrikuu lõpuni kehtivad piletitele soodushinnad. Iga piletiga kaasneb kingipakk.

Muusikali produtseerib Musical Productions OÜ.