Tarmo Kruusimäe ja Karin Lillemaa on esimesed pääsukesed, kes tantsusaatest välja hääletati. Merle Klandorf nimetas nende quickstepi Iiri rahvatantsuks ja muidu jutukas Jüri Nael ei osanud suurt midagi kommenteerida.

Kojamees ütleb, et natuke on saatest lahkuda kahju, kuna õppimisel oli juba kaks uut tantsu. "Kui oleksime saanud neljandas saates foxtroti esitada, siis oleks juba see olnud nagu finaalikoht. Karin valis välja väga ilusa pala filmimuusikast," räägib Kojamees, kel jäi saatest veel mõndagi muud hinge peale kripeldama.

Tütred said õppetunni

"Ma usun, et minu tütardele oli see saade äärmiselt hea õppetund. Ma ütlesin neile, et showbusines`is on asjad hoopis teistmoodi ja nad nägid seda nüüd ka ise. Nad olid saalis ja saatsid issile veel sõnumeid, et ma saatesse edasi jääks ja siis neile justkui tundus, et ümbrik tulemustega oli tegelikult juba saatejuhil käes."

Kojamees usub, et ta sai lastele puust ja punasest teha selgeks - meedia pole alati objektiivne. "Nad näevad, kuidas neljas võim töötab. Loodame, et ajakirjandus võtab kord ka vastutuse selle eest, kuidas inimestest kuvand luuakse. Alati on võimalus kellegi ebaõnnestumisi siluda ja õnn mängida millekski muuks."

"Kindlasti oli laste jaoks huvitav vaadata seda, milline näeb uhke ja glamuurne tantsusaal välja televiisorist vaadatuna. Telekast paistab suur tantsupõrand, mida võimaldab laianurkne objektiiv, tegelikult on see aga väike tantsuplats."

"Ärge näidake vaid ennast!"

Kindlasti läheb Kojamees koos perega teistele tantsutähtedele kaasa elama. "Tütardel on huvi olemas ja see on hea viis perekonnaga koos aega veeta."

Küll aga leiab kahes saates osalenud Kojamees, et kaugeltki kõik tantsupaarid ei võistle ühise eesmärgi nimel. "Ma ei hakka nimesid nimetama, kuid on neid, kes näitavad vaid ennast."

"Äärmiselt hea on vaadata paare, kes teineteist täiendavad. Ja seda kurvem neid, kes seda ei tee. Lava taga istutakse eraldi, koostööd pole ja tantsupõrandal ei toetata seda tähte, kes on tantsima tulnud," vihjab Kojamees sellele, et kõik profid oma prominentseid tantsupartnereid ei toeta.

"Minu sõnum oleks, et nautige teineteist kui paari, mitte vaid iseennast, kui profitantsijat!"