„Testament“ on Metsakutsu esikplaat, kuhu on kokku kogutud omanäolise artisti viimase viie aasta poeetilised ja muusikalised saavutused.

Omanäoliseks peab Metsakutsut pidama just oma lüürika poolest, sest tema näol on tegemist täiskarsklasega, mis oluliselt eristab tema aspekte hiphopparitele meelepäraste teemade puhul nagu pidutsemine, naised, alkohol ja narkootikumid.

Metsakutsu signeeris oma lepingu Legendaarne Recordsiga juba aastal 2005, millele järgnes plaadimaterjali lindistus.
Erinevate asjaolude sunnil ei ilmunud plaat kuni tänaseni ning artisti olemasolust andsid tunnistust vaid mõningad singlid, mis konstantselt lubasid peagi ilmuvat plaati.

Aastatel 2009-2010 jõudis räppar lindistada koos produtsent Sim Karesega juba terve uue plaaditäie materjali. Et aastaid tehtud töö jälgi jätmata ajaloometsa ei eksiks, otsustati koos plaadifirmaga anda välja duubelalbum, kus kogu vanem materjal on salvestatud plaadile „Vana Testament“ ning uus koondnime all „Uus Testament“.

Plaadiga koos näitab Metsakutsu, kodanikunimega Rainer Olbri, ka oma uut videot „Läheks“, mille esmaesitlus oli 19.oktoobril ETV2 saates „Eesti Top7“.

Vaata "Läheks" muusikavideot: