Kui tihti reisid tänapäeval töö pärast?
Kuna töised tegemised on eelkõige seotud Eestiga, siis rohkem tuleb reise välismaale ette seoses puhkusega. Mõnel korral aastas tuleb ette ka tööreise.

On sul peale soojale maale reisimise ka mõni muu hea nipp, kuidas Eesti külm talv üle elada?
Üldiselt mulle lumi ja külm meeldib, kuigi liiga pikk talv tüütab lõpuks ära. Tavaliselt olen pikema puhkuse sättinud kas jaanuarisse või veebruarisse, siis on, mida külmal ajal oodata.

Mis oli viimati see Eesti paik, mis suutis sind üllatada oma ilu ja eripärasusega?
Olen elu jooksul nii palju ilusaid paiku näinud, et iluga mind enam üllatada pole võimalik. Armas koht, kus on iga ilmaga hea, on suvila Lõuna- Eestis. Pädaste mõis on ka koht, kuhu murede eest peitu pugeda.

Millised on olnud sinu meeldejäävaimad reisid? Miks?
Igas reisis on midagi meeldejäävat. Kõige rohkem tõmbab mind Aasiasse, siiani kõige parem hinna ja kvaliteedi suhe on olnud Malaisias.

Kas puhkusreisid on sul peamiselt sisustatud päevitamise ja shoppamisega või eelistad aktiivset puhkust: kultuurireis/suusareis/antiloopide küttimine?
Mulle meeldib vaheldus. Kindlasti ei jaksaks ma nädal aega järjest kusagil üksikul rannal päevitada või päevi ainult muuseume külastada. Kõige mõnusam puhkus on, kui saab nautida päikest, ilusat randa, head toitu, kultuuri ja shopingut.

Kas eelistad reisida pigem all-inclusive pakettidega või ostad pigem ühe otsa pileti, paned seljakoti selga ja edasine on juba jumala juhatada?
All-inclusive pakette ei kasuta ma kunagi. Ja seljakotiga reisija ma pole. Tavaliselt ostan ikka kahe-otsa-pileti, esimese öö hotellis ja autorendi broneerin enne ja siis kohapeal sätin plaane juba vastavalt oludele.