Tantsusaatesse pääses naine vaid tänu sellele, et tegi 13 aastat kestnud karjääris pausi, kirjutab Naisteleht.

Valerial on tänavusest aastast ette näidata nii Hispaania meistrivõistluste kuldmedal kui ka poolfinaalikoht mainekal Inglise Blackpooli tantsuvõitslustel. Need saavutused on aga tulnud tohutu eneseületamise hinnaga.

"Mul oli Hispaanias superhea partner, saavutasime temaga suurepäraseid tulemusi, aga lõpuks muutus valu nii väljakannatamatuks, et pakkisin asjad kokku ja tulin koju," jutustab Valeria oma elu raskeimast otsusest. "Arstid ütlesid, et kui ma oleksin veel kasvõi natuke edasi tantsinud, siis ei aitaks mind enam ka operatsioon."

Valeria karjääri ähvardab nurjata üks valesti kasvanud luu. "Suure varba juures on luu valesti kasvanud, väljapoole. Mu jalg on juba nii lai, et ma ei saa endale tavalisest poest kingi," ohkab naine. Sama mure on paljudel naistel, põhjustajaks kontsakingad.

"Olen juba kolm aastat tantsinud, valupisarad silmis. Nii enam edasi minna ei saa," tõdeb Valeria, kes võttis poolteist aastat järjest iga päev valuvaigisteid, et trenni teha.

Operatsioon tehakse Valeriale Hispaanias - valesti kasvanud luud murtakse lahkti ning pannakse siis uuesti õigesti kokku. Operatsioon läheb naisele maksma 4500 eurot.