Liis Lass magusat ei söö

Raamatu "Kes sandistas lugeja?" autor Liis Lass kannab numbrit 00. “Mul on hea ainevahetus. Anoreksiat ega buliimiat ma ei põe, lihtsalt mahun nendesse ka süües.”

“Kindlasti mängib rolli vanus,” arvab 23aastane Liis, kellel pikkust 174 cm ja kes kaalub 51 kg.

“Ma lihtsalt kuidagi kuulan oma aju söögiotsustes ega suru enda organismi raamidesse toitumise ja isudega… Lastega on ju sama lugu — nad on üldjuhul normis, kui kuulavad oma isusid ehk aju signaale.”

Liisi jaoks on tordid ja saiad välistatud, küll aga armastab ta sinki. Nii mahubki ta Euroopa numbrisse 32-34.


Trinity teeb kõvasti trenni


Tantsija Triin Hunt alias Trinity on aastaid olnud ühes kaalus ja kandnud samuti Euroopa numbrile vastavaid riideid 32-34.

Triin kaalub 48 kg ja on 167 cm pikk. Ta käib paar korda nädalas trennis, kuid mitte “aeroobikas hüplemas”, nagu ta seda ise nimetab vaid hoopiski Status Club`is venituse baasil toimuvas treenigus Shin-Do.

Triin ütleb, et see trenn on palju tõhusam, kuna paneb ainevahetuse kiiremini liikuma. Ta soovitab soojalt jätta ihaldatud kommikarp söömata ning võtta sealt vaid üks maius. Juba see on Triinu meelest veerand võitu.


Piimatooted toidusedelist välja

Aeroobikatreener Katrin Väli on 162 cm pikk ja kaaub 47 kg. Ta annab trenne kuid peab õigeks ka personaaltreeneri nõuandeid.

Naine ise sai teada, et talle ei sobi piimatooted. Näiteks jäid menüüst välja piim ja jogurt, kuid juustule pole Katrin selga pööranud.

“Samuti kirjutatakse, et sööge õhtuti vaid puuvilju. Minule ei sobinud näiteks soojalt soovitatud õunad ja banaanid. Nüüd, kui mul tekib õhtul isu, siis pigem söön näiteks virsikuid.”

Katrin ütleb, et leiba ja saia sööb ta erandkorras. Viimased vahetas naine hoopis kuivikute vastu, kuhu on hea juustulõik peale panna.