Henri sai teada Lenka poolvennast Raulist, kes on pärast Afganistani-teenistust elu hammasrataste vahele jäänud. Henri sai tänaval peksa ning läks Lenka juurde ennast tohterdama. Lenka kahtlustas, et kallaletungi taga on tema poolvend, kelle esimene kohtumine Henriga kujunes konfliktseks, ent Henri arvates oli rünnaku taga Lauri. Samal õhtul sai Henri teada, et samuti avarii ajal autos olnud Mirjam ärkas koomast üles ja andis tunnistuse, mis kinnitas, et Lauri oli avarii ajal roolis.

Helen läks tülli Hannesega, kuna too tahtis ka ülejäänud Henri pärandusest oma äriplaanidesse kaasata. Hannes tõlgendas seda kui usalduse puudumist. Üllatuslikult manitses teda ettevaatlikkusele ka Rasmus.

Liisi artikkel avaldati ajakirjas, Pauli ehmatuseks oli suur osa sellest nende endi elust maha kirjutatud, kuigi Liis väitis, et ta lihtsalt sai inspiratsiooni sellest. Liisile tehti ettepanek regulaarselt ajakirjale kirjutama hakata. Paul hakkas ennast uues kohas üha kodusemalt tundma.

Marina teatas Stenile, et ta kavatseb Karola ikkagi Moskvasse elama viia. Karola jooksis keset päeva koolist ära ning tekitas sellega Stenile ja Marinale korraliku ehmatuse. Alles pärast südaööd selgus, et ta on läinud Lembitu juurde. Hiljem keeldus Karola Marina ja Miša juurde minemast ning väitis, et Miša on teda löönud.

Lembit üritas rahustada Veronikat erinevaid ravimeetodeid tutvustades. Helen pahandas, et Veronika arsti juurde minna ei tahtnud.

Miks kutsus Helen Rasmuse endaga kahekesi õhtul kokku saama? Millise pöörde võtavad Lenka ja Henri suhted? Kas Hannes võtab Henri raha vastu, eirates teiste nõuandeid? Kuidas areneb Liisi kirjutajakarjäär? Kas Paul suudab eluga Uusperede majapidamises kohaneda? Kas Miša on olnud Karola suhtes vägivaldne?

Kohtumine Rasmusega ehmatas Heleni ära ja ta püüdis seda oma peast välja saada. Hannese otsus osta ära veel üks maatükk Karuneeme lähedal ärritas Helenit ja valas nende suhetesse õli tulle.

Dora rääkis Stenile, mida ta oli Karolalt Miša kohta kuulnud. Sten üritas kõigepealt uurida Karola käest, kas Miša teda tõeopoolest lõi. See tõi kaasa uusi paljastusi, mis sundisid Steni kogu loo ka Marinale ära rääkima.

Paul organiseeris Liisile koha kirjutamiskursusel, mida viib läbi tuntud feministlik kirjanik Teesi Sonne. Ühtlasi korraldas Paul nädala lõpus tervele perele ühise õhtusöögi, kuhu lõpuks jõudsid ainult Helen ja Liis. Ootamatult ilmus sinna aga ka Rasmus, kelle käitumine pani Heleni ebamugavust tundma.

Henri sai teada, et Betti jääb veel mõneks päevaks Madridi puhkama. Samal ajal muutusid lähedasemaks Henri suhted Lenkaga, kellega ta üha rohkem aega on koos veetnud. Välismaalt tagasi jõudnud Bettile kumbki sellest ei rääkinud. Ühtlasi tabab Bettit halb uudis, et tal on koolis puudumiste tõttu väga raske olukord.

Veronika sai teada oma testitulemused, selgus, et tal on teise astme vähk. Ta rääkis sellest ka Lembitule.

Renee sai kätte esimese partii beebiriideid, aga oli liiga närvis, et neid vaadata.

Mida loodab Rasmus suhetest Heleniga? Kas Miša on tõepoolest Karolaga vägivaldne olnud? Kuidas mõjutab see suhteid Marinaga ja plaani Moskvasse sõita? Kas Henri ja Lenka jätkavad kohtumist Betti selja taga? Kuidas läheb Liisil kirjutamiskursustel? Kas Renee julgeb lõpuks sipupükstega tõtt vaadata?