Publik uuris Eesti Televisiooni meelelahutussaadete toimetuse juhilt Mart Normetilt, kui tasuv on nii kallist saadet teha?

"Ringvaate loomine, samuti õhtu esimese pika Aktuaalse Kaameraga alustamine kell 18.30 on osa ETV strateegilisest plaanist - pakkuda vaatajatele igal tööõhtul koju saabudes nii operatiivset kui ka
meelelahutuslikku informatsiooni," selgitab Normet Publikule.

Normet nendib, et programmi muudatus on end täielikult õigustanud. "ETV on suurtest kanalitest ainuke, kelle vaadatavus ei ole langenud!"

Ta lisab, et enne "Ringvaate" eetrisse toomist oli ETV-l kella seitsmest kaheksani õhtul keskmiselt 36 000 vaatajat saateminuti kohta, nüüd 63 000. "Niisiis, meie peamise eesmärgi  - tuues rohkem inimesi teleri ette juba varaõhtul - on "Ringvaade" väga hästi täitnud."

"Nädala jooksul vaatab ETV-d vähemalt 15 minutit keskmiselt 230 000 vaatajat, varasematel aastatel enne Ringvaadet oli see number 176 000 või isegi väiksem. Nii et Ringvaate rajamine on tulnud kasuks kogu programmi vaadatavusele, mistõttu pälvis Ringvaade saatena ja ka mitmed tegijad professionaalidena sel aastal (kevadel 2010) Eesti Rahvusringhäälingu kolleegipreemiad."