Renee sai kätte esimese partii sipupükse, mis valmistasid talle oma tavalisusega tõelise pettumuse. Seda ootamatult tuli nii talle kui Sirjele uudis, et esimene partii müüdi maha rekordkiirusel. Sama üllatav oli pakkumine hakata tootma sipupükse üleriigilise kaubandusketi jaoks. Helenil jäi üle vaid imestada, kui edukaks Renee juhtimisel firma lühikese ajaga on muutunud. Sirje rääkis Liisile oma plaanist ka naisteriideid tootma hakata.


Rasmus üritas pärast sobimatut käitumist Heleniga lepitust otsida. Helen püüdis omakorda siluda suhteid Hannesega, kuna tundis end süüdi.


Felix teatas Kristale, et nende suhe on läbi.


Veronika külastas imearsti, kes jättis talle Heleni meelehärmiks väga hea mulje ning ta otsustas tavameditsiinist loobuda.


Pärast järjekordseid süüdistusi, et Miša on Karola vastu vägivaldne olnud, otsustas ta üksinda Moskvasse elama kolida. Suure tõuke selleks andis ka Steni äkiline käitumine.


Henri sattus täbarasse olukorda, kui juhtus samal ajal Bettiga Lenka juurde fotostuudiosse.

Millise pöörde võtab Hannese kinnisvaraäri Karuneemes? Kui palju on Veronika valmis oma imearsti usaldama? Mis saab Henri, Betti ja Lenka suhetest? Kuidas mõjutab Liisi uus sõprus tema suhet Pauliga? Seda näeb juba sel nädalal.