Siis eile kutsus ta mind enda juurde peole. Läksime siis sõbrannaga, et noh, mis seal ikka, pole nagunii midagi paremat teha. Seal olles küsisin ma talt pusa, kuna mul hakkas külm. Ta kutsus mind oma tuppa ja andis mulle pusa. Pärast ei lasknud mind ta enam toast välja. Suudles mind ja palus mind tagasi, öeldes, et ta tohutult kahetseb meie lahkuminekut.

Sinisilmne, nagu ma olen, olin kohe nõus.

Õhtu möödus hästi, kuni ma ütlesin, et ma pean minema. Ta solvus kergelt, kuid lasi minna. Täna helistas ta alles õhtul. Istusime meil ja vaatasime telekat. Ta istus ühel diivanil, ma teisel. Koguaeg pidin mina lähenema ja külje alla pugema, mis oli iseenesest nõme.

Lõpuks oli ta siiski minuga, kuid kui ta koju jõudis, siis MSN'is ta minuga rääkida ei tahtnud. Kõik vastused olid kas "okei", "mhmh, lahe". Ja siis läks ta magama.

Ma olen kohutavalt segaduses. Sõbranna ütles küll, et ah, pole hullu, küll te korda saate ja et ma mõtlen üle. Aga ma nii kardan, et tal pole enam tundeid ja nädala pärast jätab mu ikka maha... Mida ma tegema peaks?

J, 15

Dr. Noormann vastab

Tüdrukud võiksid juba korduvatest vihjetest ja otseütlemistest õppust võtta – poisid tegelikult ei naudi kergeid ja kiireid võite, kuigi ebaausamad nendest ei ütle neist ka ära. Poiste alateadlik mehelikkus naudib võiduna just vaeva, mida nad selle saavutamiseks on näinud. Mida suuremat vaeva, eputamist, kelkimist, lubadusi ja mida kõike veel üks poiss mehelikkusena välja ei peaks käima, seda väärtuslikumana tundub võit. Kui tüdruk on kerge saak või ise kaela viskub, arvavad poisid, et ta on kõigile „nagist võtta“, nagu müts. Nii et, tüdruk, kes ka kõige siiramast tundest tõugatuna, end väga kergesti kättesaadavaks teeb, suure tõenäosusega lõpuks ikkagi kannatab, nagu Sinugagi on juhtunud.

Ühel ainult noormeeste vaidlusõhtul seletas üks elukogenud poiss, et lits on see tüdruk, kes laseb ennast esimesel kohtumisel suudelda, teisel püüab poissi ise esimesena suudelda ja kolmandal kohtumisel ei keeldu seksuaalvahekorrast. Aga see tüdruk, kes ise esimesena seksuaalvahekorra välja pakub, olevat prostituut. Nüüd ma siis tean, aga psühholoogina pean toimima meeste maailma reeturina ja lobisen selle nüüd tüdrukutele välja.

Teie Dr. Noormann

Jaga
Kommentaarid