Esimene abielu kestis neli kuud

"Olen olnud kolm korda abielus. Esimest korda abiellusin 19aastaselt ja armastus kestis neli kuud, siis läks abikaasa sõjaväkke ja kui tagasi tuli, oli meie vahel vaid sõprus. Lahutasime ära. Aga vanematele ei julgenud me seda paar aastat öelda ning elasime sõpradena kaks aastat koos," räägib Terje Aru Publikule.

"Leppisin esimese eksabikaasaga kokku, et see, kes esimesena uue leiab, kolib ühisest kodust välja. Mina leidsin Lembit Aru ja me abiellusime, kui olin 24aastane," meenutab Terje, kelle teine abikaasa jäi aastal 2000 teadmata kadunuks.

Võtab mehel jope seljast

Täna on Terje kolmandat korda abielus. Aleksandriga on naine olnud koos üheksa aastat ja neil kasvab kodus 7aastane poeg. Terje ja Aleksander abiellusid neli aastat tagasi ja suurejooneline kiriklik laulatus toimus aastal 2008.

Terje räägib, et talle meeldib oma abikaasa eest hoolitseda. "Me lähme lapsega talle uksele vastu ja kui ta on väsinud, aitan tal kasuka seljast ja võtan saapad jalast. Ma tean, et naised lähevad selle jutu peale turri, aga minu mees teeb minuga sama."

Terje sõbrannadel on silmad peaaegu peast kukkunud, kui ta on külas aidanud Aleksandril jope seljast. "Nad ei usu oma silmi. Aga mille poolest on mees naisest erineb?" küsib Terje kelmikalt.

Massaaž ja ilusalong

"Mulle meeldib oma mehele massaaži teha. Sõbrannad on selle peale öelnud, et ma rikun oma abikaasa ära," räägib Terje, kes on oma mehe ka ilusalongi saatnud.

"Ja kui kui Sass (Terje abikaasa Aleksanderi hellitusnimi - toim.) on märgade juustega pesust tulnud, puhastan mina ta auto lumest ja panen sooja. Tema teeb minuga sama."

Terje usub, et hoolimisega pole võimalik üle pingutada. "Soovitan naistel oma meestega samamoodi käituda. Tublidel meestel kipub vastutus suurem olema ja nad vajavad hellust. Ei maksa arvata, et mehel ei valuta pea, jalad või selg. Mees on samasugune nagu naine."