21, 22. ja 23. detsembril muutub Saku Suurhall esmakordselt selle ajaloos imeliseks Kogupere Jõulukülaks. See on meeleolukas jõulusündmus, mille raames toimuvad erinevad töötoad, jõuluturg, kontserdid ja palju muud. Kohal on ka Jõuluvana ja usinad päkapikud.

Jõuluküla on avatud iga päev kella 22.00-ni õhtul. Kogu päeva jooksul toimuvad erinevad etteasted pealaval. Jõulumeeleolu aitavad luua Meero Muusika, Segakoor Sõpruskond, ETV Lastekoor, Tallinna Poistekoor, tantsustuudio JETA ja R.E.D, Uku Suviste ja paljud teised. Avatud on ka Jõulujazzi kohvik, kus esinevad Kadi Toom ja Kuulatajad, SaxEst, Kristjan Mazurtchak Trio ja teised. Peaesinejana astub igal õhtul üles Dave Benton oma jõulukavaga.

Avatud on mängumaa, kus usinad päkapikud ja vahvad atraktsioonid aitavad luua jõulumeeleolu igas vanuses lastele. Päkapikkude juhendamisel valmistatakse töötubades piparkooke, jõulukaunistusi, jõulukaarte ja palju muud vahvat. Kohal on laste sõbrad Pipi ja Lotte. Samuti on võimalik kohtuda Jõuluvanaga ja talle oma luuletusi lugeda ning pilti teha.

Jõulumeeleolu loomisele Jõulukülas saavad kaasa aidata ka kõik tublid ja tragid esinejad üle Eesti. Kes soovib midagi põnevat välja pakkuda, nendel palume ühendust võtta. Kuna Jõulude ajal on tähtis osa ka toredatel jõulukaupadel, siis on kohale oodatud ka kauplejad oma toodanguga ja vahvate kingiideedega. Huvilistel palume ühendust võtta.

Dave Benton on igal aastal kogunud toetajate abil raha erinevateks heategudeks. Ka sellel aastal saavad külalised ja toetajad heateos osaleda. Et jõulurõõmu tuua võimalikult paljude peredeni on perepileti hinnaks vaid 225 krooni (2 täiskasvanut ja 2 last 7-12a), 65 krooni pensionärid ja õpilased (12-17a), üksikpilet täiskasvanule 100 krooni ning lapsed alla meetri saavad sisse tasuta. Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ning Statoili jaamades üle Eesti. Samuti ka ürituse toimumise päevadel kohapeal.